Management consulting ESPOO

Maverick Consulting Oy

Management consulting ESPOO
Maverick Way

Osoite
Lars Sonckin kaari 10
Place
02600  ESPOO
Landline
050 68749
Sähköposti
markku.kuusinen@maverickconsulting.io
Website
maverickconsulting.io

Yhteystiedot

Toteutus ratkaisee Tarvitsetko kehitysresursseja tai vuokrajohtajaa tueksesi? Väliaikaisesti tai pidemmäksi aikaa? Tässä toimintamallissa työskentelemme mukana yrityksesi käytännön johtamis- ja kehitystyössä tarpeesi mukaan. Kiinteällä kuukausiveloituksella, joka perustuu sovittuihin työsisältöihin, sopimuksen min. kesto 6 kk. Ydinosaamistamme on yrityksen strategian linkittäminen operatiiviseen johtamiseen ja toimeenpanoon. Hallitsemme asiakkuuksien johtamisen ja otamme vastuun myynnin kyvykkyyksien kehittämisestä puolestasi. Maverick Playbook Mobiililla pelikirjasovelluksellamme rakennat yrityksellesi motivoivan pelikirjan, omaleimaisen tapasi toimia, jolla erotut kilpailijoista ja sitoutat osaajat yritykseesi. Sen avulla digitalisoit pelikirjasi helppokäyttöiseen työkaluun, joka kaikilla on aina mukana ja ylläpidät olennaiset tiedot yhdessä paikassa. Otathan yhteyttä, niin keskustellaan yhteistyöstä. Markku Kuusinen 050 68749

Maverick Consulting Oy sijaitsee Lars Sonckin kaari 10 . Seuraavassa tarjotaan: Management consulting . ESPOO on 43 muuta Management consulting. Katsaus löytyy täältä.

Keywords myynnin johtaminen, liiketoiminnan kehittäminen, palveluliiketoiminnan kehittäminen, kannattavuuden parantaminen, myynnin kehittäminen.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Toimialat

Management consulting
05068749 050-68749 +3585068749

Map Lars Sonckin kaari 10

Loading map...