Rakennuspalveluja Janakkala

Isännöinti Mannila

Rakennuspalveluja Janakkala
Ammattitaitoista isännöintiä suurella sydämellä!

Osoite
Kauppakuja 4
 
lh. 4
Place
14200  Janakkala
Landline
010 5710900
Sähköposti
toimisto@manni.la
Facebook
isannointimannila
Website
www.manni.la

Yhteystiedot

Isännöitsijä on taloyhtiön tuki ja turva Isännöitsijä pitää huolta taloyhtiöstään kuin vanhempi lapsistaan. Jokainen taloyhtiö on omanlaisensa ja tarvitsee omanlaistaan huolenpitoa. Isännöitsijän tulee tuntea taloyhtiön asiat läpikotaisin, olipa kyse sitten rahatilanteesta, maksuhäiriöstä tai tulevista remonteista ja niihin liittyvästä päätöksenteosta. Hoidamme taloyhtiöiden asioita yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti, eli palvelumme kattaa monipuolisesti kaiken hallintoon, talouteen ja tekniikkaan liittyvän. Palvelemme taloyhtiöitä laajasti Janakkalassa ja ympäristökunnissa. Kiinteä kuukausihintamme on kattava. Meihin uskaltaa ottaa yhteyttä ilman pelkoa lisälaskusta.

Keywords Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki, isännöinti, isännöitsijä, taloyhtiön taloushallinto, isännöitsijätoimisto, isännöitsijäpalvelu, isännöintipalvelu, isännöintitoimisto, taloyhtiö, muuttoilmoitus, häiriöilmoitus, vikailmoitus, talonkirja, hyvä isännöinti, hyvä isännöitsijä, kerrostalo, rivitalo, palvelu, taloyhtiön kirjanpito, pieni taloyhtiö, IAT, kilpailutus, taloushallinto, isännöintiyritys, isännöitsijäyritys, hallitus, Janakkalan isännöintipalvelu, Janakkalan isännöintitoimisto.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Fyysinen toimistomme päivystää ma-to 10-14 ja muina aikoina tavoitat meidät puhelimella, sähköpostitse tai asukassivujen kautta.

Toimialat

Rakennuspalveluja
0105710900 010-5710900 +358105710900

Map Kauppakuja 4

Loading map...