Kukkakauppoja Espoo

Kukkakauppa Soukan Sydän

Kukkakauppoja Espoo
Kukkaparatiisi Espoon Soukassa

Osoite
Soukantie 14
Place
02360  Espoo
Landline
09 460076
Sähköposti
info@soukansydan.com
Facebook
http://facebook.com/Kukkakauppa-Soukan-Syd%C3%A4n-
Website
www.soukansydan.com

Yhteystiedot

HUOM! Muutamme Soukan ostarilla uusiin tiloihin elokuussa. Uusi sijaintimme on Soukantie 14, kulmatila suihkulähteen vieressä, Soukan palvelutaloa vastapäätä. Olemme siis myös lähempänä metron yläpihan sisäänkäyntiä. Elokuussa nähdään :) Kunnon avajaisjuhlat kuitenkin vasta elo-syyskuun vaihteessa kun ostarin yläpihan ulkoremontti on valmis. Ilmoitellaan vielä erikseen. Tervetuloa <3 Tietoa meistä: Kukkakauppa Soukan Sydän on aloittanut toimintansa Espoon Soukassa vuonna 2006. Yhdessä me, Pauliina Hintsa ja Mia Vahtivuori palvelemme teitä ilolla ja rautaisella ammattitaidolla. Sesonkeina vahvistuksenamme kirjava ja osaava joukko ammattilaisia. Kattavan, sesonkien mukaan vaihtuvan, leikko- ja ruukkukukka valikoiman lisäksi löydät meiltä pientä kodinsisustus- ja lahjatavaraa, ruukkuja, lyhtyjä ym. mukavaa. Liikkeessä haluamme panostaa palveluun, sidontaan sekä laatuun. Tuotteiden esillelaitto on meille tärkeää. Kukkalähetyspalvelumme toimii pääkaupunkiseudulla ja välitämme kukkia myös muille paikkakunnille. Tervetuloa tutustumaan paikanpäälle, kuvagalleriaamme tai vaikka ikkuna ostoksille Soukan ostoskeskuksen yläpihalle. "Kipaise portaat niin sydän kiittää". Löydätte meidät Facebookista ja Instagramista. Ota seurantaan! Siellä aina viimeisimmät päivitetyt tiedot ja poikkeavat aukioloajat ja tietysti ihania kuvia töistämme :) Meillä on myös verkkokauppa. Tervetuloa! POIKKEUSAUKIOLOAJAT Palvelemme myös tiettyinä pyhäpäivinä ja sunnuntaisin sesongin sattuessa kohdalle (Tapaninpäivä 10-15, 1.ja 2.pääsiäispäivä 10-15 , Äitienpäivä 8-16) HUOM! liikkeemme on kiinni Joulupäivänä, Uudenvuodenpäivänä ja Vapunpäivänä sekä toistaiseksi normaalit sunnuntait. HUOMIOITTEHAN POIKKEUSAUKIOLOAJAT VARSINKIN SESONKEINA SEKÄ KESÄN KIINNIOLOAJAT JUHANNUKSELTA ELOKUUN ALKUUN. Ajankohtaisia uutisia päivitämme aina Instagramiin ja Facebookiin.

Kukkakauppa Soukan Sydän sijaitsee Soukantie 14 . Seuraavassa tarjotaan: Kukkakauppoja . Espoo on 26 muuta Kukkakauppoja. Katsaus löytyy täältä.

Keywords kukkakauppa, kukka, tilauspalvelu, kimppu, hääkukka, juhlakukka, kukkalähetys, kukkia, kukkakimppu, kukkatilaus, kukka-asetelma, hääkimppu, morsiuskimppu, hääsidonta, hautakimppu, hautajaiskukka, surukukka, surukimppu, surusidonta, kukkalaite, kukkasitomo, kukkatervehdys, kukkatoimitus, morsiussidonta, sesonkikukka.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Facebookissa ja Instagramissa aina ajankohtaiset aukioloajat

Toimialat

Kukkakauppoja
09460076 09-460076 +3589460076

Map Soukantie 14

Loading map...