Siivouspalveluja Espoo

ProFam Palvelut Oy

Siivouspalveluja Espoo
Rakennus- ja siivouspalvelut

Osoite
Fallåker 3
Place
02740  Espoo
Landline
040 1492221
Sähköposti
profam@profamoy.fi
Facebook
http://facebook.com/ProFam-Palvelut-Oy-15891277838
Website
www.profamoy.fi

Yhteystiedot

ProFam on perheyritys, joka on erikoistunut rakennus- ja siivousalan palveluihin. ProFamin johdolta löytyy yli 10 vuoden vuoden kokemus siivousalasta, kiinteistöjen ylläpidosta ja rakennusalaan liittyvistä tehtävistä. Olemme suomalainen yritys, jonka tiimi on monikulttuurinen. Toimintamme keskittyy suurimmaksi osaksi pääkaupunkiseudulle, mutta olemme avoimia myös pitkäluontoiselle keikkatyölle muuallakin Suomessa. ProFamin palvelut takaavat töitäsi tekemään ammattitaitoiset osaajat, joiden keskeisinä arvoina ovat vastuullisuus, laatu ja asiakastyytyväisyys. Kotisivuiltamme näet lisätietoja. Siivouspalvelumme - Yrityssiivous - Kotisiivous - Erikoistyöt Tarkemmin tietoa siivouspalveluistamme tästä Rakennuspalvelumme - Tasoite- ja maalaustyöt - Sisäpuolen tasoitukset - Sisäpuolen maalaukset - Ulkosivuremontit - Kattoremontit - Sisäremontit - Huoneistoremontit - Apumiespalvelut

ProFam Palvelut Oy sijaitsee Fallåker 3 . Seuraavassa tarjotaan: Siivouspalveluja . Espoo on 23 muuta Siivouspalveluja. Katsaus löytyy täältä.

Keywords rakennussiivous, siivous, siivooja, raivaussiivous, maalaus, maalaustyö, kattoremontti, huoneistoremontti, Siivouspalvelu, sopimussiivous, remontti, ulkosivuremontti, muuttosiivous, ikkunanpesu, loppusiivous, peruspesu, kotisiivous.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Siivouspalveluja
0401492221 040-1492221 +358401492221

Map Fallåker 3

Loading map...