Kurssi- ja leirikeskuksia Espoo

Semina Oy

Kurssi- ja leirikeskuksia Espoo
Keppihevosia, leirejä, kepparisynttäreitä

Osoite
Haarssinkuja 4
Place
02970  Espoo
Landline
044 2003304
Sähköposti
khtsemina@gmail.com
Facebook
2245680342238725
Video
www.youtube.com
Website
www.khtsemina.com
Order
khtsemina.weebly.com

Yhteystiedot

Kaikkea keppihevosista suurella sydämellä! Toteutan uniikkeja käsintehtyjä keppihevosia tilauksesta ja teen myös kaikenlaisia keppihevosvarusteita myyntiin pieneen kauppaani Seminan keppihevoskeskuksessa. Täältä löytyy myös keppihevostallit yli 40 keppihevosineen, esteradat ja maastot. Järjestän leirejä, kisoja, kepparisynttäreitä, kerhoja ja valmennuksia. Olen itse harrastanut keppihevosia yli 15 vuotta ja järjestänyt kaikenlaista toimintaa jo vuosien ajan. Löydät kotisivuiltamme kaikki vuoden 2024 leirit ja myyjäiset. Ota yhteyttä jos kiinnostuit!

Keywords keppihevonen, hobbyhorse, keppari, kht, keppihevostalli, leiri, keppihevosleiri, kepparileiri, kepparikisat, keppihevoskilpailut, kepparisynttärit, keppihevossynttärit, myyntikeppari, myyntikeppihevonen, tilaa keppihevonen, hevonen, ratsastus, kesäleiri, keppihevosen varusteet, keppihevosen kaava.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Pääsääntöisesti avoinna

Maksuvaihtoehdot

Visa , Cash , Invoice , MasterCard

Bios

  • Sonja Kallioinen

    Keppihevostaiteilija ja -tapahtumanjärjestäjä

    Olen 24-vuotias nuori yrittäjä Espoosta. Yli vuosikymmenen jatkuneen keppihevosharrastukseni pohjalta perustin yritykseni Semina Oy:n ja näin harrastus vaihtui kokopäiväiseen työhön. Olen harrastanut ja ommellut keppihevosia pian 15 vuotta ja tehnyt myös tilauksesta keppihevosia ja järjestänyt erilaisia harrastukseen liittyviä tapahtumia, kerhoja, kilpailuja, leirejä ja keppihevossynttäreitä jo vuosia. Iso osa keppihevosharrastustani on myös Youtube-videoiden tekeminen, ja muu somettaminen esim instagramissa ja tiktokissa. Työssäni/harrastuksessani yhdistyy luovuus, taide, kädentaidot ja liikunta ja teen tätä suurella sydämellä.

    Education:

    Palvelu:

    Link: Sonja Kallioinen

Toimialat

Kurssi- ja leirikeskuksia
0442003304 044-2003304 +358442003304

Map Haarssinkuja 4

Loading map...