Kauneushoitoloita Espoo

Kauneus- ja hyvinvointihoitola Beamy

Kauneushoitoloita Espoo
KAUNEUS- JA HYVINVOINTIHOITOLA BEAMY

Osoite
Louhentie 2
Place
02130  Espoo
Landline
050 3778840
Sähköposti
info@kauneushoitolabeamy.fi
Facebook
kauneushoitolabeamy
Website
www.kauneushoitolabeamy.fi

Yhteystiedot

Beamyssa saat kokonaisvaltaisia tehokkaita ja rentouttavia hoitoja kasvoille sekä vartalolle. Jokainen asiakas kohdataan yksilönä ja pyrin löytämään aina parhaat mahdolliset hoitomuodot ja tuotteet jokaisen ihon tarpeisiin. Haluan antaa sinulle hetken rentoutumiseen ja arjesta irtautumiseen. Kiinnitän erityistä huomiota hoitolassa ekologisuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja käytettävien tuotteiden puhtauteen. Minulle hyvinvoiva planeetta, luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntä, joten panostan myös hoitolan työvälineissä ja kaikessa toiminnassa ekologisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Hoitolassa olevat tuotesarjat ovat eläinkokeettomia ja lähes kaikki tuotteet täysin vegaanisia.

Kauneus- ja hyvinvointihoitola Beamy sijaitsee Louhentie 2 . Seuraavassa tarjotaan: Kauneushoitoloita . Espoo on 83 muuta Kauneushoitoloita. Katsaus löytyy täältä.

Keywords Ripsienvärjäys, Kasvohieronta, Ihonpuhdistus, Kauneudenhoito, kauneushoitola, sokerointi, Jalkahoito, Käsihoito, hyvinvointihoitola, kosmetologi, Kasvohoito, ihon hoito, Tapiola, meikkauspalvelut, Espoo kauneushoitola, Tapiola kauneushoitola.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Kauneushoitoloita
0503778840 050-3778840 +358503778840

Map Louhentie 2

Loading map...