Homesaneerauksia ESPOO

Gasum Oy

Homesaneerauksia ESPOO
Kohti puhtaampaa huomista

Osoite
Revontulenpuisto 2
 
C
Place
02100  ESPOO
Landline
020 4471
Sähköposti
asiakaspalvelu@gasum.com
Twitter
@GasumOy
Facebook
gasumoy
Video
www.youtube.com
Website
www.gasum.com

Yhteystiedot

Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasu- ja energiamarkkinoiden asiantuntija. Tarjoamme puhtaampaa energiaa ja energiamarkkinoiden asiantuntijapalveluita teollisuuden ja lämmön ja sähkön yhteistuotannon tarpeisiin sekä puhtaampia polttoaineratkaisuja maantie- ja meriliikenteeseen. Autamme asiakkaitamme pienentämään heidän omaa hiilijalanjälkeään sekä heidän asiakkaidensa hiilijalanjälkeä. Yhdessä kumppaniemme kanssa edistämme kehitystä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta sekä maalla että merellä. Gasum-konsernilla on 300 työntekijää Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Saksassa. Gasum on Suomen valtion omistama yhtiö.

Gasum Oy sijaitsee Revontulenpuisto 2 . Seuraavassa tarjotaan: Homesaneerauksia . ESPOO on 7 muuta Homesaneerauksia. Katsaus löytyy täältä.

Keywords maakaasu, biokaasu, LNG, LBG, CNG, CBG, energia, uusiutuva energia, tuulivoima, tuulisähkö, energiamarkkinapalvelut, kaasuauto, kiertotalous, bioenergia, biohajoava jäte, energia myynti, merellä LNG:llä, kuljeta kaasulla, aja kaasulla, liikennekaasu, kaasutankkausasema, GasCard, lannoitevalmiste, kierrätysravinteet, orgaaniset lannoitteet, biokaasulaitos, biokaasun tuotanto, uusiutuva polttoaine, synteettinen kaasu, bioraaka-aine.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Homesaneerauksia
0204471 020-4471 +358204471

Map Revontulenpuisto 2

Loading map...