Vartiokylän Pyörä

Polkupyöräkorjaamoja Helsinki

2 Arvosanat,
Osoite
Linnavuorentie 28 Map
Place
00950  Route Helsinki
Landline
040 5534001
Sähköposti
vartiokylanpyora@gmail.com

Yhteystiedot

Vartiokylän Pyörä: on vuonna 1986 perustettu polkupyörien korjaamiseen ja huoltoon erikoistunut pyöräliike itä-helsingissä (vartiokylä). Pyörähuolto ja polkupyörän varaosat ja tarvikkeet ovat päätoimialamme, mutta myymme myös tilauksesta Cresent, Monark, Bianchi, Definitive, Merida, Helkama, Felt, Evon, Mongoose ja Madison polkupyöriä. Kaikille myymillemme polkupyörille tarjotaan kattava ja edullinen ensi- ja jälkihuolto. Polkupyörähuollot suorittaa vankalla ammattitaidolla Suomalaisen polkupyöräilyn kummisetä Raimo Rouvinen, joka tunnetaan mm. freestyle bmx, maastopyöräilyn ja downhill maastopyöräilyn tuojana Suomeen. Tuo polkupyöräsi yhden Suomen kokeneimman polkupyöräkorjaajan korjattavaksi!

Vartiokylän Pyörä sijaitsee Linnavuorentie 28 . Seuraavassa tarjotaan: Polkupyöräkorjaamoja, Polkupyörähuoltoa . Helsinki on 12 muuta Polkupyöräkorjaamoja. Katsaus löytyy täältä.

Arvosanat

2 Arvosanat, keskimäärin 3 Stars
 • FatBiker
  kirjoitti

  (1) Vanhanliiton palvelua

  Sain pyörähuollosta osaavaa palvelyua ja myös omat toiveeni huomioitiin. Asiantunteva sekä nopea palvelu takasivat kesälomani onnistumisen ja pyörän onnistuneen huollon.

 • Fat Biker
  kirjoitti

  (5) Vanhanliiton palvelua

  Pyörähuolto tarjosi asiantuntevaa, nopeaa ja osaavaa palvelua. Nämä yhdistettynä asiakkaan omiin toiveisiin, saatiin kokonaisvaltainen palvelu, jota saa nykyisin vain harvoista paikoista. Siksi tätä pyörähuoltoa voi suositella!

Sinun arviointi Vartiokylän Pyörä

Give stars

Aukioloajat

Logo

Toimialat

Polkupyöräkorjaamoja, Polkupyörähuoltoa
0405534001 040-5534001 +358405534001

Map Linnavuorentie 28

Loading map...