Imperial Matto

"committed to quality and innovation"

Pesuloita Helsinki

3 Arvosanat,
Osoite
Fredrikinkatu 41 Map
Place
00120  Route Helsinki
Landline
040 0507653
Sähköposti
in@imperialmatto.fi
Website

Yhteystiedot

Imperial Matto on Helsingissä toimiva käsinsolmittujen klassisten ja modernien mattojen erikoisliike. Myös itämaisten mattojen pesu, korjaus, arviointi, varastointi, vuokraus ja leasing-palvelut. Valikoima: - klassiset silkki ja villamatot - modernit ja designer matot - tilattavat custom made & taylor made matot Sekä: - kelim matot - kierrätetyt pachwork matot - erikoiskoot : mm. pyöreät ja neljöt - oversize koot, jopa yli 40 m2 matot - antiikkiikki -ja semiantiikkimatot - tarvikkeet: mm. alusmatot, säilytyssuojat Palvelut: - korjaus ja entisöinti - suunnittelupalvelu: 3D AutoCad - käsinsolmittujen mattojen pesu - vientipalvelut ulkomaille - erikoiskäsittelyt - sisustussuunnittelu palvelu - toimitukset kotimaassa - itämaisten mattojen arvioinnit Avoinna ma- pe klo 10 - 14, la klo 10 - 14 Alan johtava aaiantuntijaliike

Imperial Matto sijaitsee Fredrikinkatu 41 . Seuraavassa tarjotaan: Pesuloita, Mattoja . Helsinki on 132 muuta Pesuloita. Katsaus löytyy täältä.

Arvosanat

3 Arvosanat, keskimäärin 5 Stars
 • Heikki H
  kirjoitti

  (5) Kiitos!!!

  Isoisäni matto pestiin ja korjattiin hienosti ja aikataulun mukaan.Hienoa työtä, suosittelen lämpimästi!!

 • Asiasta kiinnostunut
  kirjoitti

  (5) wow!! hienovalikoima

  Suosittelen!! Paljon vaihtoehtoja. Liikkeessä kiva tunnelma ja ne värit...Kertakaikkiaan myönteinen kokemus. En tiennytkään, että on olemassa näin erikoisia malleja. Itseäni kiinnosti nimenomaan kevyet kelim matot, niitä täällä oli erilaisia uusia ja vanhoja!

 • Kristiina Tampereelta
  kirjoitti

  (5) hienoja mattoja!!!!

  Tosi hieno valikoima erilaisia mattoja. Eipä ole meilläpäin tällaisia valikoimia!

Sinun arviointi Imperial Matto

Give stars

Aukioloajat

Logo

Toimialat

Pesuloita, Mattoja
0400507653 040-0507653 +358400507653

Map Fredrikinkatu 41

Loading map...