Ravintoloita Helsinki

Treffi Pub & Bistro

Ravintoloita Helsinki
Dare To Share

Osoite
Hiihtomäentie 14
Place
00810  Helsinki
Landline
020 7300370
Sähköposti
treffipub@treffipub.com
Facebook
http://facebook.com/TREFFIPUB
Website
www.treffipub.com

Yhteystiedot

Treffi Pub & Bistro on vakiintunut osa Helsingin urbaania kulttuuria. Korttelibistro idässä houkuttelee käymään kauempaakin. Herttoniemen lähiöklassikon Inka-puuhiiligrillissä valmistuvat tasokkaat ruoat, joissa on makuja maailman eri kolkista. Tuoreista raaka-aineista valmistetut annokset eivät kaipaa turhaa kikkailua. Tavallisempien lautasannosten lisäksi Treffin keittiö tarjoilee keittiömestarin yllätyslankuilta jaettavaksi sopivia annoksia isommille ryhmille. Arkisin lounaalla on tarjolla sekä kotiruokaa että eksoottisempia makuelämyksiä. Sunnuntaisin pöydät notkuvat brunssiherkuista, joissa käytämme kauden aineksia. Brunssin teema vaihtuu viikoittain. Lisätietoa brunsseista löytyy Treffi Pub & Bistron Facebookista ja nettisivuilta. Treffi on olohuone, johon tullaan nauttimaan ruoan, juoman ja livemusiikin lisäksi rennosta tunnelmasta. Treffin tiloissa voi viettää aikaa yksin, kaksin isommalla porukalla. Lue kirjoja, osallistu tietokilpailuihin, pelaa bingoa tai nauti bändeistä. Kun haluat enemmän yksityisyyttä, voit varata biljardi-kabinettimme yksityistilaisuuksiin. Kysy myös Treffi on the Road catering-palveluista. Treffin loistavat makuelämykset saa osaksi omia juhlia, olivatpa ne perhepiirissä tai isommalle vierasjoukolle. Tervetuloa! Tapahtumia ja tunnelmaa • Bingo lauantaisin • DJ perjantaina ja lauantaina • Livemusaa, lisätiedot ja tapahtumat nettisivuilla ja Facebookissa • Brunssi sunnuntaisin vaihtuvalla teemalla

Treffi Pub & Bistro sijaitsee Hiihtomäentie 14 . Seuraavassa tarjotaan: Ravintoloita . Helsinki on 1091 muuta Ravintoloita. Katsaus löytyy täältä.

Keywords live musiikki, olut, viini, live, live band, olutravintola, viinibaari, viinilista, viski, ruoka, pub, bistro, bar, dj, drinkki, cocktail, kahvila, cafe, take away, keittiö, ravintola, nightclub, yökerho, hampurilainen, burger, erikoisolut, pihviravintola, gastropub, brunssi, seurustelu.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Ravintoloita
0207300370 020-7300370 +358207300370

Map Hiihtomäentie 14

Loading map...