Private Skies

Lentoliikennettä Helsinki

Ei arvostelutekstiä
Osoite
Valimotie 13 A Map
Place
00380  Route Helsinki
Landline
020 7348130
Sähköposti
sales@privateskies.fi
Sähköposti
sales@privateskies.fi
Website
Website

Yhteystiedot

Private Skies on suomalainen tilauslentopalveluja välittävä yritys, joka tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua asiantuntemuksella. Olemme joukko ilmailu- ja palvelualan ammattilaisia, joiden tavoitteena on edistää tilauslentoalaa ja auttaa yrityksiä kehittämään tilauslentopalveluiden käyttöä ja siten säästämään aikaa ja rahaa. Yritys on perustettu vuonna 2014 selkeään tarpeeseen tuomaan hajanaisen tilauslentotarjonnan asiakkaan ulottuville helposti ja tehokkaasti. Toimintamme perustuu kattavaan yhteistyöverkostoon ja puolueettomaan kilpailutukseen. Yhteistyökumppaneidemme kalustoista löytyvät liikelentokoneet, charterkoneet, rahtikoneet sekä helikopterit. Seuraamme lähietäisyydeltä nopeasti muuttuvaa ja kehittyvää lentoalaa ja pystymme näin uusimman tiedon turvin palvelemaan asiakkaitamme parhaiten. Verkostomme kasvaa koko ajan ja etsimme aktiivisesti uusia luotettavia yhteistyökumppaneita.

Private Skies sijaitsee Valimotie 13 A . Seuraavassa tarjotaan: Lentoliikennettä, Lentokuljetuksia . Helsinki on 7 muuta Lentoliikennettä. Katsaus löytyy täältä.

Arvosanat

Ei arvostelutekstiä keskimäärin Stars
  • Ville Kolehmainen
    kirjoitti

    (5) Loistava asiakaspalvelu

    Olemme koko yrityksemme puolesta hyvin otettuja Private Skiesin ottautunisesta lentoomme. Asiakaspalvelu oli hyvin proaktiivista ja ensikertalaisenkaan ei tarvinnut hermoilla lennon järjestelyistä. Meidät pidettiin ajantasalla niin ennen lentoa kuin sen jälkeenkin. Suosittelen lämpimästi!

Sinun arviointi Private Skies

Give stars
Logo

Toimialat

Lentoliikennettä, Lentokuljetuksia
0207348130 020-7348130 +358207348130

Map Valimotie 13 A

Loading map...