Fastighetsförmedling Helsinki

Granlund Isännöinti Oy

Fastighetsförmedling Helsinki
Huolehdimme taloyhtiösi tulevaisuudesta

Osoite
Lapinlahdenkatu 1b
Place
00180  Helsinki
Landline
09 25006250
Sähköposti
granlund@granlund.fi
Twitter
@GranlundOy
Facebook
granlundoy
Website
www.granlundisannointi.fi

Yhteystiedot

Granlund on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijakonserni, joka panostaa alan tuottavuuden parantamiseen, digitalisaation edistämiseen, uusiin energiaratkaisuihin sekä vastuullisuuteen. Tavoitteenamme on edistää ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Toimialojamme ovat talotekninen suunnittelu, kiinteistöjohtamisen palvelut ja ohjelmistot, energia-, ympäristö- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen ja valvonta sekä isännöinti

Keywords ammattikeittiösuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu, av- ja esitystekniikan suunnittelu, datakeskussuunnittelu, digitaaliset palvelut, due diligence -palvelut, energiajohtamisen palvelut, energiakonsultointi, energiasuunnittelu, energiatehokkuus, hankekehitys, hankekonsultointi, hankinnat, hiilineutraaliuskonsultointi, huollon johtaminen, huoltokirjakoordinointi, huoltotoiminta, isännöinti, isännöintipalvelu, isännöitsijä, kiinteistö, kiinteistödata, kiinteistöjen myynnit, kiinteistöjen ostot, kiinteistöjen ostot ja myynnit, kiinteistöjohtaminen, kiinteistökehitys, kiinteistön elinkaari, kilpailutukset, konsultointi, korjaussuunnittelu, koulutuspalvelut, ksl-suunnittelu, kunnossapidon johtaminen, kunnossapito, kuntoarvio, kustannusohjaus, kylmätekninen suunnittelu, laadun seuranta, laskentapalvelut, lvi-suunnittelu, mittauspalvelut, palotekninen suunnittelu, projektinjohto, projektinjohtopalvelu, puhdastilasuunnittelu, rakennesuunnittelu, rakennusautomaatiosuunnittelu, rakennushanke, rakennusten tiedonhallinta, rakennuttaminen, rakentaminen, sairaalasuunnittelu, sisäilmakorjaus, smart building, suunnittelupalvelu, suunnittelutoimisto, sähkösuunnittelu, talotekiikkasuunnittelu, talotekniikan konsultointi, talotekniikka, talotekninen suunnittelutoimisto, taloyhtiö, tekniset selvitykset, tele- ja turvasuunnittelu, tiedolla johtaminen, valaistussuunnittelu, vastuullisuuspalvelut, vuokrauksen tuki, ylläpidon auditoinnit, ylläpidon kartoitukset, ympäristösertifioinnit, äänisuunnittelu, talotekniikkasuunnittelu, talotekniikkainsinööri, LVI-suunnittelu,  LVI-insinööri, sähköinsinööri, automaatiosuunnittelu, automaatioinsinööri,  rakennuttaminen, valvonta, ohjelmistot.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Products And Services

  • Vastuuisännöitsijä

    Isännöitsijämme on hallituksen kumppani, joka huolehtii sekä päivittäisestä arjesta että taloyhtiösi tulevaisuudesta. Talosi tunteva isännöitsijä vastaa kokonaisuudesta aina palvelusopimuksista yhtiökokouksiin.

    Link: Vastuuisännöitsijä

  • Taloushallinto

    Huolehdimme taloyhtiösi kirjanpidosta, laskuista, vastikkeista ja talouden seurannasta vankalla kokemuksella. Tunnemme taloyhtiöitä koskevat säännökset ja erityispiirteet. Voit huoletta jättää taloudenpidon osaaviin käsiimme.

    Link: Taloushallinto

  • Asiakaspalvelu ja viestintä

    Osakkaana pidämme sinut ajan tasalla taloyhtiösi tilanteesta ja olemme käytettävissä silloin kun sinulle sopii. Asukkaana saat arjen asiat hoidettua helposti ja nopeasti.

    Link: Asiakaspalvelu ja viestintä

  • Tekninen isännöinti

    Oikeat korjaukset. Oikeaan aikaan. Isännöintipalveluumme sisältyy vakiona taloyhtiön elinkaarikatselmus sekä korjaus- ja kunnostustoimenpiteiden aikataulutuksen suunnittelu ja optimointi. Asiantuntijamme pitävät taloyhtiösi kustannukset kurissa ja osakkeiden arvon kohdallaan.

    Link: Tekninen isännöinti

  • Projektipalvelut

    Asiantuntijamme vastaavat myös korjausten valmistelusta, kilpailutuksista, projektinjohdosta, suunnittelusta ja valvonnasta. Energiansäästöä ja vastuullisia valintoja arvostavalle tarjoamme energiaseurantaa, parannusehdotuksia energiatehokkuuteen ja tietoa hiilijalanjäljestä.

    Link: Projektipalvelut

Toimialat

Fastighetsförmedling
0925006250 09-25006250 +358925006250

Map Lapinlahdenkatu 1b

Loading map...