Ravintoloita Helsinki

Wok'n'Curry Linnanmäki

Ravintoloita Helsinki
Huvittelupäivän aasialaisia herkkuhetkiä!

Osoite
Tivolikuja 1
Place
00510  Helsinki
Landline
040 5115767
Sähköposti
info@resha.fi
Facebook
wokncurrylinnanmaki
Website
www.resha.fi
Menu
www.resha.fi

Yhteystiedot

Kun tarvitset lisää energiaa huvitteluun ja mukavaa rentouttavaa hetkeä hyvän ruoan ääressä, Linnanmäen Wok'n'Currysta löydät monipuolisesti vaihtoehtoja niin pieneen kuin isompaankin nälkään ja voit samalla sukeltaa itämaisten makujen maailmaan. Listaltamme löydät herkkuja sekä perheen pienimmille että aikuiseen makuun. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet ja voit ruokailla joko sisätiloissa tai katetulla terassilla. Kaikki annoksemme ovat laktoosittomia ja gluteenittomia lukuunottamatta samosaa, nuudeleita, naan- ja pappadum -leipää. Vaihtoehtoja löytyy myös vegaaneille. Wok'n'Curryn löydät ravintolamaailma Kattilasta Sea Lifen ja Taigan välistä. ​ Tervetuloa!

Wok'n'Curry Linnanmäki sijaitsee Tivolikuja 1 . Seuraavassa tarjotaan: Ravintoloita . Helsinki on 1093 muuta Ravintoloita. Katsaus löytyy täältä.

Keywords ravintola, wok n curry, wok and curry, wok&curry, wokki, ravintola linnanmäki, thai ruoka, aasialainen ruoka, aasialainen, asian buffet, ala carte, pöytiin tarjoilu, wok`n`curry, intialainen, etninen, etninen ruoka, etninen ravintola, a la carte.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Huvipuiston kesäkausi on alkanut - tervetuloa herkuttelemaan!

Maksuvaihtoehdot

American Express , Visa , Cash , MasterCard

Toimialat

Ravintoloita
0405115767 040-5115767 +358405115767

Map Tivolikuja 1

Loading map...