Maanrakennuskoneiden osia ja tarvikkeita Järvenpää

Mitsubishi Logisnext Europe Oy

Maanrakennuskoneiden osia ja tarvikkeita Järvenpää
Innovatiivisia logistiikkaratkaisuja

Osoite
Jampankatu 2
Place
04440  Järvenpää
Landline
020 77811
Sähköposti
info-mleoy@logisnext.eu
Facebook
http://facebook.com/mletyopaikat
Website
www.mitsubishilogisnexteurope.fi

Yhteystiedot

Suomalainen MLE Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja, automaattitrukki- ja logistiikkajärjestelmiä sekä niiden elinkaarenaikaisia palveluja. Yrityksen tuotteet ovat täysin sähköisiä ja tehostavat yhdessä niihin liittyvien palveluiden kanssa asiakkaiden logistiikkatoimintoja ja vähentävät logistiikan kustannuksia. MLE Oy on osa kansainvälistä Mitsubishi Logisnext -konsernia, ja toimii konsernin Euroopan tuotekehityskeskuksena. Yhtiön liiketoiminnan perustana on markkinoiden paras asiakaskokemus. MLE Oy työllistää yli 500 ammattilaista tuotekehityksessä, tuotannossa ja automaatioliiketoiminnassa Järvenpäässä. Lisätietoja kotisivuiltamme.

Mitsubishi Logisnext Europe Oy sijaitsee Jampankatu 2 . Seuraavassa tarjotaan: Maanrakennuskoneiden osia ja tarvikkeita . Järvenpää on 2 muuta Maanrakennuskoneiden osia ja tarvikkeita. Katsaus löytyy täältä.

Keywords työpaikka, automated guided vehicle, electric, solutions, jobs, logistic, software development, rnd, engineering, automation, agv, rocla, mitsubishi, logistiikka, vastapainotrukki, automaattitrukki, catepillar, katepillar, trukki, vihivaunu, varaosa, cat.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Toimialat

Maanrakennuskoneiden osia ja tarvikkeita
02077811 020-77811 +3582077811

Map Jampankatu 2

Loading map...