Kattopäällys- ja -huoltoliikkeitä Jyväskylä

Kerabit Katto Jyväskylä

Kattopäällys- ja -huoltoliikkeitä Jyväskylä
Vedenpitävää osaamista

Osoite
Helmintie 5
 
A 6
Place
40250  Jyväskylä
Landline
010 8511424
Sähköposti
katto@kerabit.fi
Website
www.kerabit.fi

Yhteystiedot

Urakoimme ja saneeraamme kaiken tyyppiset katot, toteutamme pihakannet ja teemme siltojen vedeneristykset. Urakoimme kaikkialla Suomessa bitumi-, tiili-, pelti-, viher- ja elementtikatot sekä pihakansirakenteet kantavasta rakenteesta ylöspäin. Tarjoamme myös pellitykset ja rakennustekniset työt. Teemme myös kattosaneeraukset, kattotyypistä ja katemateriaalista riippumatta. Remontoimme ammattitaidolla myös kaikki pihakannet. Infrarakentamisen yksikkömme on erikoistunut siltojen vedeneristyksiin sekä ruiskutettaviin polyureaeristyksiin uudisrakennus- ja korjauskohteissa.

Kerabit Katto Jyväskylä sijaitsee Helmintie 5 . Seuraavassa tarjotaan: Kattopäällys- ja -huoltoliikkeitä . Jyväskylä on 5 muuta Kattopäällys- ja -huoltoliikkeitä. Katsaus löytyy täältä.

Keywords tiilikattoremontti, peltikattoremontti, bitumikate, bitumikatto, kateratkaisu, katto, katto asennus, katto saneeraus, kattoasennus, kattoremontti, kattosaneeraus, kattotyö, kattourakka, kattourakointi, kattourakoitsija, korjaus, korjaustyö, peltikatto, peltikattotyö, tiilikatto, tiilikattourakoitsija, uudisrakennus, uusi katto, vedeneristys, vesikate, vesikatto, vesikattotyö, vesikattourakointi, laatukatto, viherkatto.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Kattopäällys- ja -huoltoliikkeitä
0108511424 010-8511424 +358108511424

Map Helmintie 5

Loading map...