Panimoja Jyväskylä

Hangaround & Nobody Brewing

Panimoja Jyväskylä
Pienpanimon erikoisoluet

Osoite
Mesiangervontie 4
 
as 6
Place
40520  Jyväskylä
Landline
045 78317325
Sähköposti
panimo@hnbrewing.fi
Sähköposti
myynti@hnbrewing.fi
Sähköposti
pekka@hnbrewing.fi
Sähköposti
eetu@hnbrewing.fi
Twitter
@hnbrewing
Facebook
hangaroundnobodybrewing
Website
hnbrewing.fi

Yhteystiedot

Hangaround & Nobody Brewing on kiertolaispanimo Jyväskylästä. Panimo aloitti toimintansa vuonna 2016 aluksi kotipanimona ja 2018 ensimmäiset kaupalliset oluet tulivat saataville kauppoihin ja ravintoloihin. HNB-oluet pannaan UG Breweryllä Lohjalla. Kattavimman valikoiman oluitamme löydät Jyväskylän Prismoista ja Citymarketeista, mutta myös monista muista kaupoista pääosin Keski-Suomessa. Laajenemme koko ajan uusiin kauppoihin, niin muistathan nykäistä kauppiasta hihasta ja toivoa oluitamme oman kauppasi oluthyllyyn. Tarkemmat saatavuustiedot olutmerkeittäin löydät kotisivuiltamme. Olut omalla etiketillä? Voimme toteuttaa etiketit yrityksesi omalla logolla tai panna kokonaan oman oluen yrityksellesi. Yrityslahja tai promotuote, joka todellakin tulee käytettyä. Toimintamme ideana yksinkertaisuudessaan on tehdä konstailemattomia oluita, joita tykkäämme juoda itse. Oluen ei pidä olla liian vakava asia, joten pidetään yhdessä hauskaa herkullisten oluiden merkeissä! Kippis!

Keywords pienpanimo, HNB, HN Brewing, erikoisolut, pienpanimo-olut, panimo, kiertolaispanimo, olut omalla etiketillä, olut yrityksen logolla, yrityksen mainoslahja, mainoslahja, liikelahja, olut, ipa, lager.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Products And Services

  • Hangaround

    - NEIPA 5,5 % - Kehuttu Suomen parhaaksi kauppaneipaksi - Sama keitto kuin Nobody, erona kuivahumalointi joka tässä on Mosaic. Humalamehua.

  • Nobody 2.0

    - NEIPA 5,5 % - HNB:n nimikkoneipojen toinen osapuoli hieman uudistettuna. Sama keitto kuin Hangaround. Erona kuivahumalointi joka tässä on Citra. Humalamehua.

Toimialat

Panimoja
04578317325 045-78317325 +3584578317325

Map Mesiangervontie 4

Loading map...