Terveyspalveluja KAJAANI

Mehiläinen Kajaani

Terveyspalveluja KAJAANI
Elämä tehtävänä.

Osoite
Kauppakatu 30
Place
87100  KAJAANI
Landline
010 41400
Twitter
@mehilainenoy
Facebook
mehilainenoy
Website
www.mehilainen.fi
Reservations
ajanvaraus.mehilainen.fi

Yhteystiedot

Mehiläinen Kajaani on monipuolinen lääkärikeskus, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Kajaanin keskustassa. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita yleislääkäripalveluista erikoislääkäripalveluihin, kuten kardiologiaan, neurologiaan ja ortopediaan. Lisäksi tarjoamme kattavat hammaslääkäripalvelut sekä fysioterapiapalvelut. Lääkärikeskuksemme on avoinna arkisin ja ajanvarauksen voi tehdä helposti verkossa. Tervetuloa Mehiläinen Kajaaniin - Meillä on elämä tehtävänä.

Keywords lääkäri, työterveys, terveydenhuolto, lääkärintodistus, terveystarkastus, angiina, punkin purema, mehilainen, välilevyn pullistuma, enterorokko, borrelioosi oireet, kohtutulehdus, napatyrä, borrelioosi, punkin purema jälki, magneettikuvaus, alavatsakipu, fodmap, vasektomia, auringonpistos, hiivatulehdus miehellä, diabetes oireet, korona oireet, ihotautilääkäri, muistitesti, punkki, keliakia oireet, munasarjakysta, vaihdevuodet oireet, virtsatietulehdus oireet, kohtutulehdus oireet, angiina oireet, auringonpistos oire, paksusuolen tähystys, luomen poisto, rintojen pienennysleikkaus kriteerit, keuhkoputkentulehdus, levottomat jalat, ferritin, fodmap ruokavalio, testosteroni korvaushoito, klamydia, pallolaajennus, psykoterapia, gynekologi, rintojen pienennysleikkaus, hermopinne, punkki ihossa, mammografia, märkärupi, punkin poisto, sydänlihastulehdus, kuppa oireet, psykofyysinen, fysioterapia, alkoholismi, punkkirokote, nikotiinimyrkytys, digiklinikka, varhaisultra, endometrioosi, lääkärintodistus ajokorttia varten, poskiontelotulehdus, kysta munasarjassa, silmälääkäri, vaihdevuodet, bakteerivaginoosi, keuhkokuume, eturauhastulehdus, ahdistuskohtaus, pms oireet, ripuli, sukupuolitauti testi, hiv oireet, ganglio, bakerin kysta, luomitarkastus, bipolaarinen, kolesteroliarvot, huuliherpes, stressivatsa, lämpöhalvaus, syylän poisto, työhöntulotarkastus, sydänlihastulehdus oireet, punkin purema oireet, silmätulehdus lapsella, nilkkakipu, rasvaluomi, huimaus, hammaslääkäri, hiivatulehdus, rintojen kohotusleikkaus, valtimon pullistuma, koronan oireet, kinesioteippaus.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Products And Services

  • Yleislääkäri

    Moni terveysasia ratkeaa yleislääkärillä ilman erikoislääkärikäyntiä. Mehiläisessä pääset nopeasti yleislääkäriin – ajanvarauksella tai ilman. Löydät runsaasti ammattitaitoisia yleislääkäreitämme ympäri maan.

    Link: Yleislääkäri

  • Ortopedi

    Ortopedit ovat erikoistuneet tutkimaan ja hoitamaan tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Mehiläisen sairaaloissa on mahdollista hoitaa kaikkia ortopedisiä vaivoja ja tehdä myös kiireellistä tapaturmakirurgiaa. Suurin osa Mehiläisessä tehtävistä ortopedisista toimenpiteistä on päiväkirurgisia, jolloin potilas pääsee suunnitellusti kotiin saman päivän aikana, ja toipumisajat ovat entistä lyhyempiä. Usein hoidoksi riittää myös niin sanottu konservatiivinen eli ilman leikkausta annettu hoito.

    Link: Ortopedi

  • Lastenlääkäri

    Mehiläisen lastenlääkärit eli pediatrit auttavat lasten ja nuorten sekä äkillisissä että pitempiaikaista hoitoa vaativissa sairastumistapauksissa. Yleisimmän syyt lastenlääkärin vastaanotolle hakeutumiseen ovat lapsen kuume, korvakipu, koliikki, vatsavaivat ja iho-oireet. Tyypillisiä vaivoja ovat myös allergiaepäilyt, rokot, molluskat, ihovaivat ja erilaiset tapaturmat kuten aivotärähdys, ruhjeet, haavat ja venähdykset.

    Link: Lastenlääkäri

  • Ihotautilääkäri

    Ihotautilääkäri tutkii ja hoitaa ihosairauksia, allergisia oireita sekä erilaisia ihomuutoksia. Ihotautilääkärin osaamisalueeseen kuuluvat myös sukupuolitaudit ja sukuelinten ihosairaudet sekä monet yleissairaudet, jotka aiheuttavat iho-oireita.

    Link: Ihotautilääkäri

  • Gynekologi

    Gynekologi eli naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri on naisen terveyden asiantuntija, joka on erikoistunut laaja-alaisesti eri ikäisten naisten gynekologisten sairauksien hoitoon sekä hedelmällisyyteen liittyviin asioihin.

    Link: Gynekologi

  • Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

    Korvalääkärit eli korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit (KNK) hoitavat kyseisen alueen infektioita ja sairauksia, kuten korvatulehduksia, poskiontelovaivoja, flunssia, nielu- ja nielemisvaivoja, kuuloon liittyviä ongelmia sekä huimausasioita ja tinnitusta. Suoraan korvalääkärille kannattaa hakeutua, jos oire selkeästi kohdistuu korvan, nenän tai kurkun alueelle.

    Link: Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

  • Sisätautilääkäri

    Sisätautilääkärin erikoisalaan kuuluvat sisäelinten ja aineenvaihdunnan sairaudet. Sisätauteja ovat vatsan alueen sairaudet, sydän- ja verenkiertoelimistön sairaudet, reumasairaudet, munuaissairaudet, veritaudit, infektiotaudit sekä hormoneja tuottavien elinten sairaudet.

    Link: Sisätautilääkäri

  • Laboratorio

    Mehiläisen laboratoriot tarjoavat kattavia laboratoriopalveluita. Laboratoriossamme otetaan erilaisia näytteitä, joista tehdään monipuolisesti tutkimuksia omassa keskuslaboratoriossamme.

    Link: Laboratorio

Toimialat

Terveyspalveluja
01041400 010-41400 +3581041400

Map Kauppakatu 30

Loading map...