Maa- ja metsatalousministerio Kangasala

Metsänhoitoyhdistys Roine ry

Maa- ja metsatalousministerio Kangasala
Ota yhteyttä

Osoite
Ellintie 2
Place
36200  Kangasala
Landline
050 4773560
Sähköposti
roine@mhy.fi
Facebook
http://facebook.com/mhyroine
Website
www.mhy.fi

Yhteystiedot

Metsänhoitoyhdistys Roine toimii Kangasalan ja Pälkäneen alueella. Olemme paikallinen metsänomistajien etua ajava palveluyritys, jonka tavoitteena on jäsenten edunvalvonta ja metsäomaisuuden hoitaminen parhaalla mahdollisella tavalla. Metsänomistajan tarpeiden mukaisesti voimme huolehtia metsän hoitotöiden suunnittelusta, toteuttamisesta sekä puukauppojen kilpailuttamisesta ja niihin liittyvistä toimenpiteistä. Palvelemme myös niitä metsänomistajia, jotka asuvat kaukana metsistään. Työllistämme paikallisia metsureita ja koneyrittäjiä.

Metsänhoitoyhdistys Roine ry sijaitsee Ellintie 2 . Seuraavassa tarjotaan: Maa- ja metsatalousministerio . Kangasala on 1 muuta Maa- ja metsatalousministerio. Katsaus löytyy täältä.

Keywords metsäarvio, metsänhoito, metsäsuunnitelma, puunkorjuu, puutavara, taimikonhoito, metsätuhoarvio, metsävero, puukauppa, metsänomistaja, metsuri, metsänhoitoyhdistys, puunmyynti, metsätila, puunkaato, metsäkiinteistö, metsäkiinteistö välitys, taimien- ja siemen välitys, sukupolvenvaihdos, LKV, kaupanvahvistus, hakkuu, energiapuu, perukirja.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Avoinna sovittaessa, kiireelliset yhteydenotot toimisto@mhyroine.fi

Toimialat

Maa- ja metsatalousministerio
0504773560 050-4773560 +358504773560

Map Ellintie 2

Loading map...