Atk-palveluja .. atk-asennuksia ja -kalusteita Kangasala

Tietokoneapu Kangasala Poika & Kissa Technologies

Atk-palveluja .. atk-asennuksia ja -kalusteita Kangasala
Soita tänään

Osoite
Seunalankuja 2
 
A 17
Place
36240  Kangasala
Landline
050 3111166
Sähköposti
info@poikajakissa.fi
Website
poikajakissa.fi

Yhteystiedot

Poika & Kissa Technologies on tietokonehuoltoihin ja muihin IT-palveluihin erikoistunut yritys Kangasalla. Työpisteelläni toteutettujen huoltotöiden lisäksi tarjoan palveluitani myös koti- ja asiakaskäynteinä niin yksityisten kuin yritystenkin tarpeisiin. Meiltä saat nopeaa apua erilaisissa IT-laitteisiin liittyvissä ongelmissasi, olipa kyseessä virustorjunta, käyttöopastus tai vaikkapa laitteen vuosihuolto. Autan lisäksi älypuhelimiin liitttyvissä ongelmatilanteissa. Otan vastaan käytettyjä, myös rikkinäiset kelpaavat, kannettavia tietokoneita, vastaanotan myös yritysten käytöstä poistettuja koneita. Huom. ei Applen tuotteita. Mm. Linux, Lenovo, Asus, HP sekä monia muita merkkejä. Huom. huoltopiiriin ei sisälly Applen laitteet. Ota yhteyttä ja kysy lisää, katsotaan miten voin auttaa!

Tietokoneapu Kangasala Poika & Kissa Technologies sijaitsee Seunalankuja 2 . Seuraavassa tarjotaan: Atk-palveluja .. atk-asennuksia ja -kalusteita . Kangasala on 0 muuta Atk-palveluja .. atk-asennuksia ja -kalusteita. Katsaus löytyy täältä.

Keywords tampere, nokia, pirkkala, lempäälä, it-apu, tietokonehuolto, it-tuki, älypuhelimen käyttöönotto, älypuhelimen käyttöopastus, virustorjunta, tietokoneopastus, tietokonekorjaus, tietokoneen korjaus, virustorjunta asennus, virustorjunnan asennus, it-palvelu, tietokone kierrätys, kannettavan tietokoneen kierrätys.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.

Toimialat

Atk-palveluja .. atk-asennuksia ja -kalusteita
0503111166 050-3111166 +358503111166

Map Seunalankuja 2

Loading map...