Kirjanpitopalvelu Tuusula

Tilipalvelu Saarela Oy

Kirjanpitopalvelu Tuusula
Kaikki taloushallinnon työt ammattitaidolla

Osoite
Hanslankarintie 15
 
B
Place
04500  Tuusula
Landline
020 7871360
Sähköposti
info@tilipalvelusaarela.com
Facebook
http://facebook.com/tilipalvelusaarela
Website
www.tilipalvelusaarela.com

Yhteystiedot

Tilipalvelu Saarela Oy:n palveluihin kuuluvat kirjanpito, palkat, verotus, maksuliikenne, laskutus ja muut taloushallinnon työt aina yrittäjien omien veroasioiden hoitoa myöten. Tilipalvelu Saarelan asiakaspiiriin kuuluu mm. rakennus-, kuljetus- ja maansiirtoalan yrityksiä, päiväkoteja, ravintoloita, kampaamoja, kalustevalmistaja/-asentajia. Yritysmuotoja on laidasta laitaan, samoin yritysten koot vaihtelevat muutaman tuhannen euron liikevaihdosta muutaman miljoonan euron liikevaihtoon. Tilipalvelu Saarela Oy on Tuusulan Kellokoskella sijaitseva tilitoimisto. Toiminta-alueemme on pääasiassa keskinen Uusimaa, mutta meillä on asiakkaita myös Pohjanmaalla asti, Helsingissä ja Vantaalla. Ota yhteyttä!

Keywords palkka, palkanlaskenta, maksatus, maksuliikenne, tilinpäätös, verotus, veroilmoitus, tilitoimisto, veroneuvonta, taloushallinto, laskutus, yrityksen perustaminen, yhtiömuodon muutos, kirjanpito.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Huomioithan, että vallitsevan tilanteen vuoksi teemme pääsääntöisesti etätöitä. Sovithan ajan, mikäli haluat tulla käymään toimistolla.

Toimialat

Kirjanpitopalvelu
0207871360 020-7871360 +358207871360

Map Hanslankarintie 15

Loading map...