Hinauspalvelua KOKKOLA

Hinaus Erikssons - Erikssons Bilbärgning

Hinauspalvelua KOKKOLA
Hinauspalvelua 24/7

Osoite
Mottisenkatu 4
 
Kokkola
Place
67100  KOKKOLA
Landline
040 0561656
Sähköposti
transport@erikssons.fi
Facebook
http://facebook.com/HinausErikssons
Website
www.erikssons.fi

Yhteystiedot

Kun ajoneuvosi matka on tyssännyt syystä tai toisesta, me tarjoamme sinulle luotettavaa hinaus- ja kuljetuspalvelua tarpeen vaatiessä koko Suomen alueelta Pietarsaaren-Kokkolan seudulta käsin. Päivystämme 24h vuorokaudessa. Tilaa hinaus numerosta: 040 056 1656 Tiesitkö, että ojaanajo- ja kolaritilanteissa sekä teknisten ongelmien ilmaantuessa matkasi esteeksi, vakuutuksesi kattaa hinaus- ja kuljetuskustannukset lähimpään korjaamoon? Annamme sinulle mielellämme tarkempaa tietoa tai voit myös kysyä lisätietoja vakuutusyhtiöstäsi. Hinausautomme ovat palveluksessasi vuorokauden ajasta riippumatta. Kuljetamme kaikenkokoiset henkilö- ja pakettiautot sekä raskaamman kaluston ajoneuvot turvallisesti korjaamoon. Tarvittaessa voimme hinata ajoneuvon korjaamolle myös kotipihastasi. Ota yhteyttä!

Hinaus Erikssons - Erikssons Bilbärgning sijaitsee Mottisenkatu 4 . Seuraavassa tarjotaan: Hinauspalvelua . KOKKOLA on 2 muuta Hinauspalvelua. Katsaus löytyy täältä.

Keywords pietarsaari, kalajoki, hinauspalvelu, raskas hinaus, raskaankaluston hinaus, autohinaus, autokorjaamo, hinausauto, autonkuljetus, auto hinaus, käynnistysapu, oven avaus, konekuljetus, bärgning, transport av bil, hinaus, kälviä, oravainen, teerijoki.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Hinauspalvelua
0400561656 040-0561656 +358400561656

Map Mottisenkatu 4

Loading map...