Rakennuspalveluja .. lattianhiontaa Koskenkylä

Rakennuspalvelu Bomberg Oy

Rakennuspalveluja .. lattianhiontaa Koskenkylä
Kattavat rakennuspalvelut

Osoite
Sähkökuja 2
Place
07700  Koskenkylä
Landline
040 7680773
Sähköposti
info@rpb.fi
Facebook
RakennuspalveluBombergOy
Website
www.rakennuspalvelubomberg.fi

Yhteystiedot

Rakennuspalvelu Bomberg Oy on Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella toimiva rakennusyritys, tarvittaessa urakoidaan kauempanakin. Yritys on erikoistunut uudis- ja korjausrakentamiseen. Rakennuskohteita on omakotitalotaloista aina teollisuushalleihin asti. Saneerauksia tehdään myös laidasta laitaan; mm. huoneistoremontteja sekä suurempien kohteiden korjausrakentamista. Lisäksi palveluihin sisältyy kuntotarkastukset, sadevesijärjestelmät, maanrakennustyöt sekä perustukset, eli kaikki rakennuspalvelut kattavasti ja laadukkaasti toteutettuna. Katso kotisivuilta lisätietoja ja ota yhteyttä!

Rakennuspalvelu Bomberg Oy sijaitsee Sähkökuja 2 . Seuraavassa tarjotaan: Rakennuspalveluja .. lattianhiontaa . Koskenkylä on 1 muuta Rakennuspalveluja .. lattianhiontaa. Katsaus löytyy täältä.

Keywords Porvoo, rakennusliike, rakennuspalvelu, remonttipalvelu, korjausrakentaminen, uudisrakentaminen, remontti, huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, märkätilaremontti, kylpyhuonesaneeraus, saunaremontti, keittiöremontti, terassin rakentaminen, terassi, kuntotarkastus, teollisuushalli, hallirakentaminen, hallirakennus, saneeraus.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Rakennuspalveluja .. lattianhiontaa
0407680773 040-7680773 +358407680773

Map Sähkökuja 2

Loading map...