Pankkeja Kurikka

POP Pankki Kurikka Kurikan konttori

Pankkeja Kurikka
POP Pankki - Lähellä ihmistä

Osoite
Keskuspuistikko 7
Place
61300  Kurikka
Landline
010 2484700
Sähköposti
info.kurikka@poppankki.fi
Twitter
@poppankki
Facebook
http://facebook.com/POPPankkiKurikka
Video
pop pankki - elämäsi pankki
Website
www.poppankki.fi
Reservations
www.poppankki.fi

Yhteystiedot

Olemme jäsentemme omistama, täysin suomalainen ja vakavarainen POP Pankki. Olemme osa POP Pankki -ryhmää. Tarjoamme monipuolisia pankki-, sijoitus- ja rahoituspalveluita kaikissa palvelukanavissamme niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Autamme sinua myös perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa, esim. testamenttien, edunvalvontavaltakirjojen ja perukirjojen laatimisessa. Konttorimme sijaitsevat Tampereella Hämeenkadulla, Kurikassa, Jämijärvellä ja Seinäjoella Ideaparkissa. Lisäksi asiakkaitamme palvelee verkossa toimiva digikonttori POP Online. Jokaisen asiakkaan oma asiakasvastaava auttaa Sinua arjen talouden suunnittelussa ja kaikissa pankkiasioissasi. Meiltä saat tutkitusti Suomen parasta asiakaspalvelua (Epsi Rating). Haluamme olla mukana Sinunkin tarinassasi, tervetuloa juttelemaan! Konttorimme Kurikassa on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.30 - 16.00. Asiantuntijapalvelut myös ajanvarauksella sopimuksen mukaan. Kassapalvelu on avoinna klo 9.30 - 14.00. Paikallista pankkitoimintaa Henkilökuntamme suorat puhelinnumerot löydät kotisivuiltamme

Keywords pop rahasto, pop jousto, pankki, pankkipalvelu, laina, asuntolaina, kulutusluotto, talletus, sijoitus, asp-tili, verkkolasku, verkkopankki, yritysverkkopankki, lainapäätös, taloudenhallinta, autolaina, luotto, maksukortti, maksupalvelu, matkavaluutta, osakerahasto, palkkatili, pankkitoiminta, sijoitusneuvonta, poppi perusturva.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Kassapalvelut avoinna ma-pe klo 9.30 - 14.00. Maanantaisin ja keskiviikkoisin asiantuntijapalvelut ajanvarauksella klo 19 saakka.

Toimialat

Pankkeja
0102484700 010-2484700 +358102484700

Map Keskuspuistikko 7

Loading map...