Catering-palveluja Hämeenkyrö

Juhlapalvelu Mampselli Ky

Catering-palveluja Hämeenkyrö
Lounasravintola ja pitopalvelu Hämeenkyrössä.

Osoite
Jaakontie 2
Place
39200  Hämeenkyrö
Landline
040 7284064
Sähköposti
juhlapalvelu@mampselli.fi
Facebook
mampsellin
Website
www.mampselli.fi

Yhteystiedot

Juhlapalvelu Mampselli tarjoaa pitopalvelua Hämeenkyrössä paikallisesti ja sen lähikunnissa noin 50km etäisyyteen saakka, sopimuksesta kauempanakin. Pitopalvelumme tekee herkulliset tarjottavat niin saunailtoihin, perhejuhliin, yritysten tilaisuuksiin kuin urheilutapahtumiin. Muistotilaisuuksien järjestämisessä toimimme yhteistyössä paikallisten seurakuntien ja hautauspalveluliikkeiden kanssa. Autamme mielellämme juhlamenun laatimisessa. Pitopalvelullamme on kokemusta ja osaamista herkullisten ruokien ja leivonnaisten valmistamisesta myös erityisruokavaliota noudattaville vieraille. Juhlapalvelumme toimittaa ruokien lisäksi sopimuksen mukaan kaikki ateriajärjestelyt sisältäen juhlasalin pöytäliinat, astiastot, pöytien kattamisen koristeluineen ja salitarjoilun. Tarvittaessa voimme auttaa sopivan juhlatilan etsinnässä. Meillä on tarjolla lounas arkisin klo 10.30 - 13.30. Päivittäin vaihtuvalla ruokalistalla on tarjolla lämmin ateria lisäkkeineen sekä vaihdellen ruokaisa kasvis- tai keittolounas. Voit syödä myös kevyemmin ja koota lounasannoksesi monipuolisesta salaattipöydästä. Ruokamme on laktoositonta (L) ja useimmiten myös gluteenitonta (G).

Keywords lounas, pitopalvelu, erityisruokavalio, juhlatila, astioiden vuokraus, ruokalista, kasvisruoka, keittolounas, salaattibuffet, juhlapalvelu.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Pitopalvelu sopimuksen mukaan

Maksuvaihtoehdot

Visa , Cash , MasterCard

Menu

  • Lounasateria

    Päivittäin vaihtuva lounasateria sisältää myös ruokajuoman, leivän, levitteen, jälkiruuan ja kahvin/teen. Usein myös kasvisvaihtoehto tarjolla.

    Price: 9.70

  • Keittolounas

    Keittolounas sisältää myös ruokajuoman, leivän, levitteen, jälkiruuan ja kahvin/teen. Keittoa on tarjolla noin kaksi kertaa viikossa.

    Price: 7.80

  • Salaattilounas

    Salaattilounas sisältää myös ruokajuoman, leivän, levitteen, jälkiruuan ja kahvin/teen.

    Price: 6.50

Toimialat

Catering-palveluja
0407284064 040-7284064 +358407284064

Map Jaakontie 2

Loading map...