Kaivuutoita Lemi

Koneurakointi Pesu

Kaivuutoita Lemi
Maanrakennusta Etelä-Karjalassa

Osoite
Kohosentie 23
 
B
Place
54720  Lemi
Landline
040 5419525
Sähköposti
vesa.pesu65@gmail.com
Website
www.koneurakointipesu.fi

Yhteystiedot

Koneurakointi Pesu tarjoaa monipuolisia maanrakennuspalveluita yli 20-vuoden kokemuksella. Teemme isot ja pienet maanrakennustyöt ja -siirrot tarpeen mukaan. Teemme myös uudisrakentamista sekä remontointia. Palvelemme yksityis-ja yritysasiakkaita koko Etelä-Karjalan alueella. Maanrakennus- ja maansiirtopalvelut - talojen perustustyöt - katurakentaminen - piharakentaminen - kurottajapalvelut - mätästykset - metsäautotiet - maa-ainesten siirto Uudisrakentaminen - talousrakennukset - jätekatokset - terassit - paviljongit Sisä- ja ulkopuolen remontit - sisä- ja ulkomaalaukset - lattia- ja laatoitustyöt - tapetoinnit - sauna- ja pesuhuoneremontit - VTT-sertifioitu vedeneristys - julkisivuremontit

Koneurakointi Pesu sijaitsee Kohosentie 23 . Seuraavassa tarjotaan: Kaivuutoita . Lemi on 1 muuta Kaivuutoita. Katsaus löytyy täältä.

Keywords maanrakennus, maansiirto, kaukolämpöputki, kaivinkone, kaivuutyö, maanrakennustyö, maansiirtotyö, rakentaminen, lumityö, jätevesijärjestelmä, salaojitus, talon rakentaminen, puiden kaato, koneurakointi, sisä- ja ulkomaalaukset, lattiatyöt, laatoitustyöt, tapetoinnit, saunaremontti, pesuhuoneremontti, VTT-sertifioitu vedeneristys, julkisivuremontit.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Toimialat

Kaivuutoita
0405419525 040-5419525 +358405419525

Map Kohosentie 23

Loading map...