Special transportation services Lappeenranta

Kierrätys Laineaho

Special transportation services Lappeenranta
Myö kierrätetään, kierrätä siekii!

Osoite
Pikkalanlähteenkatu 10
Place
53500  Lappeenranta
Landline
040 5034100
Sähköposti
kuljetus@laineaho.fi
Facebook
http://facebook.com/laineaho
Website
www.laineaho.fi

Yhteystiedot

Olemme Lappeenrannan alueen ainoa yksityinen ja paikallinen kierrätysalan yritys. Perheyrityksemme on toiminut kierrätysalalla Lappeenrannasta käsin jo yli 15 vuoden ajan, palvellen asiakkaita koko Etelä-Karjalan alueella. Noudamme, käsittelemme ja erottelemme erilaiset metallit sekä toimitamme ne edelleen jalostettaviksi. Lisäksi ostamme arvometalleja. Kierrätämme muun muassa: - metalliromut - romuautot - arvometallit - sähkö- ja elektroniikkaromut - paristot ja akut - loisteputket ja energiansäästölamput - renkaat Lisäksi suoritamme kuljetus- ja vaihtolavapalvelua sekä kaivuu- ja vihertöitä. Kauttamme löydät myös autovaakauspalvelut ja lumityöt. Vastaanotamme metallia maksutta nykyaikaisessa ja siistissä vastaanottopisteessämme Lappeenrannassa Pikkalanlähteenkadulla, ja tarvittaessa noudamme romut. Meillä toimii myös vaihtolavapalvelu. Tavoitteenamme on kehittää ja laajentaa yritystoimintaamme sekä tarjota asiakkaillemme laadukasta, ystävällistä, tehokasta ja taloudellista palvelua. Toimimme raudanlujan ammattitaidon ja nykyaikaisen kaluston avulla koko Etelä-Karjalan alueella palvellen niin yksityisiä, yhteisöjä kuin yrityksiä. Keskeinen sijaintimme valtatie 6:n vieressä tarjoaa helpon ja nopean mahdollisuuden metalliromuista eroon pääsyssä. Kierrättäminen koskettaa meitä jokaista. Pidetään siis meille elintärkeä ympäristömme puhtaana nyt ja tulevaisuudessa!

Kierrätys Laineaho sijaitsee Pikkalanlähteenkatu 10 . Seuraavassa tarjotaan: Special transportation services . Lappeenranta on 7 muuta Special transportation services. Katsaus löytyy täältä.

Keywords romunvälitys, kierrätyskeskus, romunkeräys, jäte, romunouto, kuljetus, jätelava, katalysaattori, rengaskierrätys, kaivinkone, messinki, kupari, arvometalli, katalysaattori osto, akkukierrätys, akku, autovaakaus, kierrätys, kaivuutyö, kuljetuspalvelu, romuauto, ser, se-romu, metallinkierrätys, romu, romuliike, romuvälitys, metalliromu, kierrätyspalvelu, romupalvelu, arvometalli osto, auto romutus, auto varaosa, metalli kierrätys, metalli vastaanotto, rengas kierrätys, lumityö, koneurakointi, maanmuokkaus, perustustyö, lyijyakku, vaihtolava, nosturipalvelu.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Special transportation services
0405034100 040-5034100 +358405034100

Map Pikkalanlähteenkatu 10

Loading map...