Sahkoasennustarvikkeita LAPPEENRANTA

Sonepar (SLO) Lappeenranta

Sahkoasennustarvikkeita LAPPEENRANTA
Sähkötarvikkeita ammattilaisille

Osoite
Myllymäenkatu 15
Place
53550  LAPPEENRANTA
Landline
010 2833860
Sähköposti
myynti.lappeenranta@sonepar.fi
Facebook
1811307555862397
Website
verkkokauppa.sonepar.fi

Yhteystiedot

Sonepar Suomi Oy (aikaisemmin SLO Oy) on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja ja alansa edelläkävijä. Palvelemme sähköurakoitsijoita, sähkö- ja teleyhtiöitä, verkonrakennusyhtiöitä, teollisuusyrityksiä ja julkisyhteisöjä verkossa ja 36 toimipisteessä Suomessa. Yli viidensadan maailman johtavan tavarantoimittajan ansiosta asiakkaamme saavat käyttöönsä kilpailukykyisimmät tuotteet sekä tarjoamamme asiantuntemuksen ja logistiset palvelut. Kuluttaja-asiakkaita palvelee Elektria-ketju. Yrityksen tarina Palveleeko nykyinen sähkö-, tele- ja automaatiotuotevalikoima organisaatiosi tämän hetken tarpeita? Tarvitsetko kumppanin materiaalihallinnon kehittämiseen Tai apua vaativiin projektitoimituksiin? Autamme asiakkaitamme tuotevalinnoissa ja teknisissä ratkaisuissa. Laajasssa myyntikonttoriverkostossamme sähköalan ammattilaiset neuvovat tuotteiden ja palveluiden valinnassa. Alan laajimman tuotevalikoiman lisäksi tuemme asiakkaitamme monipuolisin sähköisin ja logistisin palveluin. Verkkokaupasta saa tilattua tuotteet nopeasti ja helposti. Joustavat kuljetuspalvelut mahdollistavat nopeat toimitukset työmaille, asiakasvarastoihin tai myyntikonttoreiden noutopalveluun. Tehokas mittaaminen ja raportointi varmistavat toiminnan jatkuvan kehittämisen. Sähköisen kaupan ja logististen peruspalvelujen lisäksi meillä on kokemusta ja kykyä tukea asiakastamme projektipalveluilla, kuten tarjouskilpailutusten tuotekartoituksilla, valaisintarjouslaskennalla sekä viennin ja huolinnan kokonaispalveluilla.

Sonepar (SLO) Lappeenranta sijaitsee Myllymäenkatu 15 . Seuraavassa tarjotaan: Sahkoasennustarvikkeita . LAPPEENRANTA on 0 muuta Sahkoasennustarvikkeita. Katsaus löytyy täältä.

Keywords valaisinpylväs, valaisin, työkalu, sähköasennuskaluste, sähköasennustarvike, kiinteistöautomaatio, tele, sähkönjakelu, sähkötarviketukkukauppa, sähkötarvike, sähkö, sähkötukku, sähkötarviketukku, teletarviketukku, kiuas, telekaapeli, valaisinratkaisu, työkalutukku, teollisuus automaatiokomponentti, turvaväline, mittari, hälytysjärjestelmä, pneumatiikka, automaatio, induktiiviset anturit, kaapeli, kentänvoimakkuusmittari, voimakaapeli, erikoiskaapeli, lamppu, sisävalaistus, ulkovalaistus, verkonrakennus, asennustarvike, teollisuusvalaisin, työmaavalaisin, led-valaistus, taajuusmuuttaja, kuormanhallinta, latausasema, sähköauton lataus, sähkötukkuri, asennuskaluste, SLO.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Sahkoasennustarvikkeita
0102833860 010-2833860 +358102833860

Map Myllymäenkatu 15

Loading map...