Kattopäällys- ja -huoltoliikkeitä Lohja

KerabitPro Oy Lohja

Kattopäällys- ja -huoltoliikkeitä Lohja
Vedenpitävää osaamista

Osoite
Puistokatu 25
Place
08150  Lohja
Landline
010 8511000
Sähköposti
pro.asiakaspalvelu@kerabit.fi
Facebook
http://facebook.com/kerabitpro
Website
www.kerabitpro.fi

Yhteystiedot

KerabitPro Oy on suomalainen, pitävä ja pätevä katto- ja vedeneristysrakentamisen osaaja. Rakennamme ja remontoimme kaikki katot ja pihakannet. Bitumikattojen lisäksi rakennamme pelti- ja tiilikattoja sekä viherkattoja. Meillä on sadan vuoden kokemus ja ammattitaito. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen katto- ja vedeneristysratkaisun. Kiinnitämme erityistä huomiota työturvallisuuteen. Olemme osa pohjoismaista konsernia ja merkittävä toimija alallamme. Toimialat - Kattoja ja kattomateriaaleja - Kattotöitä - Rakennuspalvelut Tuotteet / Palvelut - Katto- ja vedeneristysurakointi: bitumi-, pelti- ja tiilikatot, viherkatot, aurinkokatot, puurakenteiset kattoelementit, pihakansirakentaminen - Kattoremontit, pihakansiremontit

KerabitPro Oy Lohja sijaitsee Puistokatu 25 . Seuraavassa tarjotaan: Kattopäällys- ja -huoltoliikkeitä . Lohja on 2 muuta Kattopäällys- ja -huoltoliikkeitä. Katsaus löytyy täältä.

Keywords tiilikattoremontti, peltikattoremontti, bitumikate, bitumikatto, kateratkaisu, katto, katto asennus, katto saneeraus, kattoasennus, kattoremontti, kattosaneeraus, kattotyö, kattourakka, kattourakointi, kattourakoitsija, korjaus, korjaustyö, peltikatto, peltikattotyö, tiilikatto, tiilikattourakoitsija, uudisrakennus, uusi katto, vedeneristys, vesikate, vesikatto, vesikattotyö, vesikattourakointi, laatukatto, viherkatto.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Toimialat

Kattopäällys- ja -huoltoliikkeitä
0108511000 010-8511000 +358108511000

Map Puistokatu 25

Loading map...