Maatalouden palveluja MUHOS
100% lähiruokaa
100 % lähiruokaa. Kotijuustolan ovat perustaneet vuonna 1993 nykyisten yrittäjien Kimmon ja Jonin vanhemmat, Sisko ja Aarre Pitkänen. Idea juustolasta syntyi 1990-luvun alussa, kun alettiin puhua maitokiintiöistä. Koivulan makiaa juustokeittoa keitettiin aluksi Siskon äidiltä saadulla reseptillä koulun padassa. Siitä sitten syntyi Koivulan kotijuustola ja idea valmistaa perinteistä juustokeittoa myyntiin. Onnistuneen koemarkkinoinnin jälkeen Sisko ja Aarre uskalsivat investoida ja rakentaa vuonna 1993 oman navetan yhteyteen juustolan. Juustolaa on laajennettu vuonna 2005 ja vuodelle 2013 on tulossa myös lisää tilaa laajennuksen myötä. Tilan toista tuotetta, ternimaidosta valmistettua uunijuustoa on alettu valmistaa heti alusta saakka. Vuoden 2011 lopussa otettiin monien asiakkaiden pyynnöstä tuotantoon vielä kolmas tuote, Koivulan käsittelemätön lehmän maito. Suuren suosion saaneena tuote on jäänyt näin ollen pysyvänä Koivulan tuoteperheen valikoimaan. Lisätietoja ja jälleenmyyjät löydät helpoiten verkkosivujemme kautta. Tule ja tutustu rohkeasti!
Keywords kotijuustola, juustokeitto, juustola, kotijuusto, maustamaton jogurtti, maustamaton jugurtti, ternimaito, aito uunijuusto, uunijuusto, lähiruoka, lehmän maito, suoraan tilalta, käsittelemätön maito, maitotuote, käsittelemätön maitotuote, koivulan maustamaton jogurtti, elintarvike, tilatuottaja, maito suoraan tilalta, käsittelemätön maito suoraan tilalta, tila maito, terni maito, ternimaito tilalta, uunijuusto suoraan tilalta, kotijuusto tilalta.
Loading map...