Siivouspalveluja NOKIA

Suomen Soodapuhallus Oy

Siivouspalveluja NOKIA
Soita tänään

Osoite
Melonäyrääntie 24
Place
37140  NOKIA
Landline
040 0524436
Sähköposti
soodapuhallus@soodapuhallus.fi
Facebook
http://facebook.com/Suomen-Soodapuhallus-Oy-247896
Website
www.soodapuhallus.fi

Yhteystiedot

Suomen Soodapuhallus Oy. Suomen Soodapuhallus toimii Nokialla ja palvelemme Pirkanmaan alueella ja sopimuksen mukaan koko Suomessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta haastavastakin kohteesta. Tutustu palveluihimme ja referensseihimme kotisivuiltamme! Soodapuhalluksen käyttökohteita: - Hirsimökin maalinpoisto - Hirsimökin kyllästeaineiden poisto sekä pintojen vaalennus - Rakennusten ulko- ja sisäpintojen puhdistus ja maalinpoisto - Henkilöautojen ja raskasajoneuvojen korirakenteiden maalinpoisto sekä moottorien ja muiden osien puhdistus - Veneiden pohjan puhdistus ja myrkkymaalin poisto - Lisäksi erikoistyöt, kuten esimerkiksi palojälkien puhdistustyöt, kalusteiden entisöintiin liittyvät puhdistukset sekä graffitien poisto Toiminta-ajatus: Liiketoimintamme tarkoituksena on tuottaa ja tarjota ympäristöystävällisen pintakäsittelyn lisäarvopalvelu teollisuus-, yhteisö- ja yksityissektorille. Tämän lisäksi maahantuomme ja markkinoimme erityisesti soodapuhallukseen valmistettuja laitteistokokonaisuuksia oheispalveluineen. Olemme paikallinen ja kansainvälinen pintakäsittelyalan toimija.

Suomen Soodapuhallus Oy sijaitsee Melonäyrääntie 24 . Seuraavassa tarjotaan: Siivouspalveluja . NOKIA on 4 muuta Siivouspalveluja. Katsaus löytyy täältä.

Keywords soodapuhallus, sooda, soda, hiekkapuhallus, maalinpoisto, remontti, maalaus, puhdistus, graffitti, graffitinpoisto, auto, auton maalaus, vene, pohjakäsittely, pintakäsittelu, myrkkymaalinpoisto, myrkkymaali, maali, poisto, hionta, palojälki, palojälkien puhdistus, hirsimökin maalinpoisto, hirsimökin puhdistus, hirsipinnan puhdistus, kyllästeaineen poisto, hirsipintojen vaalennus, Ylöjärvi, Tampere, Kangasala, Valkeakoski, Kuru.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Siivouspalveluja
0400524436 040-0524436 +358400524436

Map Melonäyrääntie 24

Loading map...