Valokuvalaboratorioita PORVOO

Kar-Foto

Valokuvalaboratorioita PORVOO
Kaikki valokuvauksesta!

Osoite
Piispankatu 28
Place
06100  PORVOO
Landline
019 580001
Sähköposti
info@karfoto.fi
Facebook
http://facebook.com/KarFotoPorvoo
Website
karfoto.fi

Yhteystiedot

Täyden palvelun valokuvausliike Porvoossa. Kar-Foto on vuonna 1974 perustettu fotoliike. Meiltä saat kaikki valokuvaukseen liittyvät laitteet, tarvikkeet ja palvelut yli 45 vuoden kokemuksella. Valokuvaamon palveluista löydät niin passikuvat kuin muotokuvat. Kuvaamme Porvoon keskustassa sijaitsevassa studiossamme valmistujais-, perhe-, lapsi, - rippi-, ylioppilas-, henkilö- ja muotokuvia sekä tuote- ja mainoskuvia yrityksille. Studion ulkopuolella kuvaamme miljöö-, hää- ja hautajaiskuvia sekä teemme erilaiset yrityskuvaukset paikan päällä. Verkkokauppa Kar-Foto toimii tehokkaasti ja kätevästi kautta Suomen. Kattavasta verkkokaupasta löydät kaiken kuvaamiseen tarvittavan. Kar-Fotosta myös normaalit kuvatilaukset sekä kortit, kalenterit, lahjatuotteet ja kuvakirjat. Meillä on myös digitointipalvelu, eli siirrämme vanhat valokuvat, negatiivit, diat, kaitafilmit tai videokasetit DVD:lle ja muistitikulle. Hieno ja varma tapa varmistaa tärkeiden muistojen säilyminen pitkälle tulevaisuuteen perheen ja läheisten iloksi!Tervetuloa asioimaan liikkeeseen Porvoon keskustassa tai tekemään hienoja ostoksia verkkokaupassamme!

Kar-Foto sijaitsee Piispankatu 28 . Seuraavassa tarjotaan: Valokuvalaboratorioita . PORVOO on 1 muuta Valokuvalaboratorioita. Katsaus löytyy täältä.

Keywords kuvakalenteri, fotomuki, kuvamuki, viisumikuva, passikuva, passfoto, valokuvausliike, digikamera, dslr, digijärjestelmäkamera, peilitön järjestelmäkamera, videokamera, kamera-akku, kaukoputki, valokuvakehitys, kalenteri, kuvakirja, valokuvaamo, valokuvausstudio, valmistujaiskuva, lapsikuva, digitallenne, kaitafilmi digitointi, filmi digikuvaksi, salamalaite, yrityskuvaus, hautajaiskuva, hääkuva, hääkuvaus, mainoskuva, tuotekuva, perhekuva, ylioppilaskuva, rippikuva, yo-kuva, muotokuva, kiikari, digijärkkäri, ajokorttikuva, vhs digitointi.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Valokuvalaboratorioita
019580001 019-580001 +35819580001

Map Piispankatu 28

Loading map...