Autonrengasliikkeita Salo

RengasCenter Salo KA-Rengas Oy

Autonrengasliikkeita Salo
Paikallinen Rengasalan ammattilainen

Osoite
Raitalankatu 5
Place
24260  Salo
Landline
040 9010969
Sähköposti
viljami.laapotti@karengas.fi
Twitter
@ka_rengas
Facebook
http://facebook.com/karengasSalo
Video
www.youtube.com
Website
www.karengas.fi
Reservations
www.karengas.fi
Order
www.pinnoittamo.fi

Yhteystiedot

RengasCenter on Suomen suurin yrittäjäomisteinen rengasliikeketju. Merkkinä suomalaisesta työstä, palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Teemme joka päivä töitä turvallisemman ja asiakkaita aidosti palvelevan arjen tieliikenteen eteen. Markkinoiden laajimmasta merkkivalikoimasta löydämme juuri sinun ajoneuvoosi, -tyyliisi sekä budjettiisi sopivat renkaat ja vanteet – olit sitten arkiautoilija tai raskaan liikenteen ammattilainen. Renkaat ovat liiketoimintamme ydin ja joustava, yrittäjävetoinen palvelu käyntikorttimme. Asiantuntijoittemme puoleen voit kääntyä pienimmänkin rengashuolen yllättäessä.

Keywords continental renkaat, dezent vanteet, hankook rengas, hankook renkaat, henkilöauton kesärenkaat, kesärenkaat suv, kesärenkaiden vaihto, kesärenkaita, kitkarenkaat, nastarenkaat, netti rengas, nettirengas, nokia hakka, rengasliike, renkaat, renkaat autoon, renkaat halvalla, renkaat vaihtoon, renkaat vanteille, suv kesärenkaat, talvi rengas, talvi renkaat, talvirengas, talvirenkaat, uudet renkaat, uudet renkaat autoon, vanteet, vanteet autoon, vanteet netistä, kesärenkaat.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Products And Services

  • Ascenso TDR vyörenkaat

    Valitse Ascenso traktorinrenkaat, kun haluat parasta suorituskykyä ja kestävyyttä maatalouskäyttöön! Ascenso -renkaat tarjoavat erinomaista pitoa ja vakautta erilaisilla maastoilla, olipa kyse sitten pellosta, metsästä tai tiestä. Näiden renkaiden ainutlaatuinen kulutuspinta ja rakenne takaavat pitkän käyttöiän ja kestävyyden vaativissakin olosuhteissa.

    Link: Ascenso TDR vyörenkaat

  • NDI Mittatilausvanteet

    MAATALOUDEN VANTEET Oikea rengas- ja vanneratkaisu voi vaikuttaa suoraan koneiden tehokkuuteen ja käytettävyyteen. Kyse ei siis ole vain tarkoitukseen sopivien, oikeiden renkaiden valinnasta, vaan usein myös koko pyöräratkaisun valinta voi olla eduksi.

    Link: NDI Mittatilausvanteet

Toimialat

Autonrengasliikkeita
0409010969 040-9010969 +358409010969

Map Raitalankatu 5

Loading map...