Musiikkikauppoja SALO

Pianokartano

Musiikkikauppoja SALO
Pianon ostajan paratiisi!

Osoite
Vilhonkatu 22
Place
24240  SALO
Landline
040 0123555
Sähköposti
myynti@pianokartano.fi
Facebook
http://facebook.com/pianokartano
Website
www.pianokartano.fi

Yhteystiedot

Pianojen ja flyygeleiden erikoisliike Salossa. Pianokartano on palveleva pianojen ja flyygeleiden erikoisliike Salossa. Oletpa hankkimassa uutta tai käytettyä, meiltä löydät varmasti tarkoitukseesi sopivan soittimen. Myymälästämme löydät kattavan valikoiman laadukkaita musiikki-instrumentteja. Erikoisalaamme ovat uudet ja käytetyt pianot sekä flyygelit. Käytetyt flyygelit ja pianot ovat huollettuja ja viritettyjä, joten myönnämme niille sekä pitkän takuun että vaihtoturvan. Tervetuloa ostoksille!

Keywords Käytetty piano, Käytetyt pianot, Käytetty flyygeli, Käytetyt flyygelit, Soitinliike, Soitinhuolto, Musiikki, Musiikkiliike, Instrumentit, Instrumentti, Musiikkialan erikoisliike, Pianokartano, Verkkokauppa, Viritetyt pianot, Viritetty piano, Viritetyt flyygelit, Viritetty flyygeli, pianon ostoturva, Yamaha pianot, Kawai pianot, Yamaha piano, Kawai piano, Uusi piano, Uusi flyygeli, Uudet pianot, Uudet flyygelit, Vaihdetaan piano, Vaihdetaan flyygeli, Soitinkuljetukset, Flyygelin korjaus, Pianon korjaus, turku, salo, piano verkkokauppa, pianoliike, Hellas piano, Musta piano, Valkoinen piano, Akustinen piano.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Kesä lauantaisin sekä muina aikoina sopimuksen mukaan. Verkkosivujemme chatissa palvelemme vaihtelevasti myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Toimialat

Musiikkikauppoja
0400123555 040-0123555 +358400123555

Map Vilhonkatu 22

Loading map...