Arkkitehteja TAMPERE

BST-Arkkitehdit Oy

Arkkitehteja TAMPERE
Soita tänään

Osoite
Finlaysoninkatu 5
Place
33210  TAMPERE
Landline
010 4397500
Facebook
http://facebook.com/BSTarkkitehdit
Website
www.bst-ark.fi

Yhteystiedot

Toimistomme suunnittelee korkealuokkaista arkkitehtuuria asiakasta kuunnellen. Arkkitehtuurimme on ajankohtaista, ajallisesti kestävää ja rakennuksen ympäristön huomioivaa. Rakennusten tulee sopeutua ympäristöönsä ja parantaa sitä. Laaja kokemus ja jatkuva kouluttautuminen pitävät henkilökuntamme osaamisen arkkitehtitoimistojen kärjessä. Toimistomme menestys pohjautuu laadukkaaseen arkkitehtuuriin, osaavaan tietomallintamiseen ja työtään rakastaviin ammattilaisiin. Yli 30 suunnittelijan toimistostamme löytyy osaavia ammattilaisia kaiken tyyppisiin tarpeisiin. Suunnittelemme liike- ja toimitiloja, asuinrakennuksia, terveydenhoitotiloja, oppimisympäristöjä sekä maankäytön ja kaupunkikehityksen kohteita. Laaja-alainen osaamisemme näkyykin monipuolisina hankkeina ja etenkin onnistuneina hybridihankkeina. Usean erityisosaamisalueen yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi on meille luonteva suunnitteluprosessi. Osallistumme säännöllisesti arkkitehtuurikilpailuihin, joista voittoja on tullut mm. Hervannan pohjoisakselin ideakilpailussa, Luminary I&II sekä Ranta-Tampellan arkkitehtuurikilpailuissa. Tutustu kilpailutöihin ja hankkeisiimme verkkosivuillamme.

BST-Arkkitehdit Oy sijaitsee Finlaysoninkatu 5 . Seuraavassa tarjotaan: Arkkitehteja . TAMPERE on 19 muuta Arkkitehteja. Katsaus löytyy täältä.

Keywords arkkitehtitoimisto, suunnittelu, suunnittelupalvelu, arkkitehtisuunnittelija, arkkitehtisuunnittelu, kaupunkisuunnittelu, kauppasuunnittelu, arkkitehti, liikekeskusuunnittelu, tietomallinnus, bim, arkkitehdit, talosuunnittelu.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Arkkitehteja
0104397500 010-4397500 +358104397500

Map Finlaysoninkatu 5

Loading map...