Special transportation services Tampere

Kuljetusliike PSV-Kuljetus Oy

Special transportation services Tampere
Monipuoliset kuljetuspalvelut

Osoite
Lastikankatu 8
Place
33730  Tampere
Landline
040 0622938
Sähköposti
info@psvkuljetus.fi
Facebook
people/PSV-Kuljetus-Oy/100063490186431
Website
www.psvkuljetus.fi

Yhteystiedot

Kuljetusliike PSV-Kuljetus on kuljetusalan rautainen ammattilainen Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella. Olemme keskittyneet pääasiassa vaihtolava-, roskalava- ja jätekuljetuksiin. Näiden lisäksi palvelemme asiakkaitamme mielellämme kaikissa muissakin kuljetustarpeissa, jotka kalustomme mahdollistaa. Olemme myös nostopalveluiden asiantuntija. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous! Nostopalvelut Meiltä voit tilata nostopalveluita, kun tarvitset apua pienessä tai suuremmassa nostossa, kuten esimerkiksi kattotuolien nostossa. Nosturi on kätevä väline, kun sinun tarvitsee nostaa jotakin joko pitkää, korkeaa, leveää tai painavaa. Tukevalla nosturillamme voidaan nostaa yli 15 metrin korkeuteen, jolloin esimerkiksi julkisivutyöt, rännien puhdistus tai vaikka omenapuiden leikkuu sujuvat yläilmoissa helposti. Räätälöimme palvelumme aina asiakaslähtöisesti, toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Meiltä saat kustannustehokasta ja luotettavaa palvelua. Ammattitaitoiset ja koulutetut työntekijämme pitävät huolen siitä, että nostot sujuvat turvallisesti ja luotettavasti tarvitsemassasi kohteessa. Kuljetuspalvelut Tarjoamme kattavat kuljetuspalvelut luotettavasti ja asiakaslähtöisesti Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueelle. Olemme työskennelleet alalla jo yli kymmenen vuotta, joten meiltä saat aina varmaa ja sujuvaa palvelua. Työskentelemme aikataulussa ja sopimuksista kiinni pitäen. Jäte- ja roskalavat Meiltä voit tilata helposti jäte- ja roskalavoja päiväksi tai pidemmäksi aikaa Tampereen ja Pirkanmaan seudulla. Huolehdimme myös lavan tyhjennyksestä kaatopaikalle tai kierrätysasemalle. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä aina kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti.

Kuljetusliike PSV-Kuljetus Oy sijaitsee Lastikankatu 8 . Seuraavassa tarjotaan: Special transportation services . Tampere on 18 muuta Special transportation services. Katsaus löytyy täältä.

Keywords nostopalvelu, kuljetus, vaihtolava, nosturityö, kuljetusliike, vaihtolavakuljetus, nosturi, kuljetuspalvelu, sopimuskuljetus, roskalava, jätelava, lavakuljetus.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Toimialat

Special transportation services
0400622938 040-0622938 +358400622938

Map Lastikankatu 8

Loading map...