Ravintoloita Tampere

Lukonmäen Grillikioski

Ravintoloita Tampere
Ota yhteyttä

Osoite
Lukonmäenkatu 2
Place
33710  Tampere
Landline
03 3172110
Facebook
http://facebook.com/Lukonm%C3%A4en-Grillikioski-Ky
Website
www.lukonmaengrillikioski.fi

Yhteystiedot

Tule Lukonmäen Grillikioskille! Tampereen Hervannassa sijaitseva grillikioski panostaa tuoreisiin raaka-aineisiin ja kunnon annoksiin. Yli 35 vuoden kokemus takaa ruokien maistuvuuden. Ruokien valikoima on laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Piditpä sitten makkaraperunoista tai lihiksistä, löydät molemmat grillin ruokalistalta. Hampurilaiset ja hot dogit Lihapiirakat ja porilaiset Makkaraperunat ja ranskalaiset Makkarat ja nakit Kebab-annokset Tamperelainen erikoisuus - pärämätsi Grillikioskista saat myös palan painikkeeksi erilaisia virvoitusjuomia ja jälkiruoaksi karkkia. Voit ostaa myös kukkia arjen piristykseksi! Tervetuloa herkuttelemaan!

Lukonmäen Grillikioski sijaitsee Lukonmäenkatu 2 . Seuraavassa tarjotaan: Ravintoloita . Tampere on 172 muuta Ravintoloita. Katsaus löytyy täältä.

Keywords grilli, grillikioski, hot dog, lihapiirakka, makkara, kebab, kebab-annos, grilliruoka, kukkia, kukkakauppa, lihis, hodari, makkaraperuna, ranskalaiset, nakit, porilainen, pärämätsi, hampurilainen, pikaruoka.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Toimialat

Ravintoloita
033172110 03-3172110 +35833172110

Map Lukonmäenkatu 2

Loading map...