Maanrakennuskoneiden osia ja tarvikkeita Tampere

Hilti Myymälä Tampere

Maanrakennuskoneiden osia ja tarvikkeita Tampere
Rakennusalan tuottavuuskumppani

Osoite
Viinikankatu 45
Place
33800  Tampere
Landline
020 7999376
Sähköposti
asiakaspalvelu@hilti.com
Facebook
hiltisuomi
Video
www.youtube.com
Website
www.hilti.fi
Order
www.hilti.fi

Yhteystiedot

Hilti-konserni on rakennusteollisuuden ammattilaisille koneita, laitteita ja järjestelmiä kehittävä ja markkinoiva kansainvälinen, alansa johtava yritys. Hilti toimii 120 maassa ja sen palveluksessa on yli 30 000 työntekijää. Työllistämme Suomessa yli 200 henkilöä ja olemme niin myynnin ammatillaisia, insinöörejä kuin liiketoiminnan tukitehtävissä toimivia asiantuntijoita. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Keilarannassa, mutta olemme edustettuina koko Suomen alueella laajan myyntiedustajiston, 7 eri myymälän, verkkokaupan ja asiakaspalvelun kautta. Tuotteemme, palvelumme, ohjelmistomme ja mobiilisovelluksemme lisäävät tuottavuutta, parantavat työturvallisuutta sekä luovat selkeää lisäarvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle.

Keywords akkukäyttöinen työkalu, eksoskeleton, julkisivukiinnitystekniikka, kalustonhallintapalvelu, kiinnike, liiketoiminnan optimointi, LVIS asennusjärjestelmä, mittausväline, palokatko, palosuojaus, pölynimuri, pölynpoistolaite, rahtipalvelu, rakennusala, rakennusala palvelu, rakennusalan konsultointipalvelu, rakennusalan ratkaisut, rakennusalan tuote, rakennushanke, rakennuskemikaali, rakennusprojekti, rakennusteollisuuden laitteet, rakennusteollisuuden koneet, rakennusteollisuus, skanneri, suorakiinnitys, suunnitteluojelmisto, sähkötyökalu, tekninen ohjemisto, tekninen palvelu, tekninen ratkaisu, tekninen tuote, tuottavuusratkaisut.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Maksuvaihtoehdot

American Express , Visa , Invoice , MasterCard

Products And Services

  • Hilti Työkalupalvelu

    Hiltin Työkalupalvelu on kaiken kattava palvelu, jossa työkalukustannuksesi katetaan kiinteällä kuukausimaksulla. Aina ajantasaisten työkalujen lisäksi Työkalupalvelumme kattaa kaiken työkalujen noudosta huoltoon, huoltokulujen maksamiseen ja varastettujen työkalujen korvaamiseen.

    Video: Hilti Työkalupalvelu

    Link: Hilti Työkalupalvelu

  • Hilti ON!Track

    ON!Trackin avulla työkalujen, laitteiden, työmaiden, kalustokustannusten, materiaalien ja työntekijöiden hallinta on helpompaa kuin koskaan, sillä järjestelmän ansiosta hankkeesi pysyvät aikataulussa, kannattavina ja täysin määräysten mukaisina.

    Video: Hilti ON!Track

    Link: Hilti ON!Track

  • Hilti Huoltopalvelu

    Korjaamme ja puhdistamme Hilti työkalusi 3 päivässä tai korjaus on sinulle ilmainen. Noudamme rikki menneen työkalusi suoraan työmaalta, ja palautamme samaan paikkaan. Jokainen Hiltin työkalu on rekisteröity, joten ostotositetta tai kuittia ei tarvita.

    Video: Hilti Huoltopalvelu

    Link: Hilti Huoltopalvelu

  • Hilti Insinööripalvelut

    Markkinoiden tuntemisen ja työmaakokemuksen ansioista pystymme tarjoamaan näkemystä ja osaamista haastaviin erikoistilanteisiin ja -ratkaisujen löytämiseen.

    Video: Hilti Insinööripalvelut

    Link: Hilti Insinööripalvelut

  • Hiltin tuottavuusratkaisut

    Ennakoimattomat kustannukset, tehottomat prosessit ja osaavan työvoiman puute voivat johtaa aikatauluhaasteisiin. Tutustu työkalu-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuihin, jotka tukevat rakennustyön tuottavuutta hankkeen kaikissa vaiheissa.

    Link: Hiltin tuottavuusratkaisut

Toimialat

Maanrakennuskoneiden osia ja tarvikkeita
0207999376 020-7999376 +358207999376

Map Viinikankatu 45

Loading map...