Autonpesua Tampere

MJE-Fix Oy Lielahti

Autonpesua Tampere
Soita tänään

Osoite
Taninkatu 11
Place
33400  Tampere
Landline
050 4676511
Sähköposti
asiakaspalvelu@mje-fix.fi
Facebook
http://facebook.com/Mjefix
Website
www.mje-fix.com
Reservations
mje-fix.fi

Yhteystiedot

MJE-Fix Oy:llä on toimipisteet Tampereen Lielahdessa sekä Lempäälän Ideaparkissa. Palveluihimme sisältyy: -Henkilö- ja pakettiautojen käsinpesut, sisäsiivoukset ja verhoilupesut, vahaukset, pinnoitukset, otsonointi ja moottoripesut. Lisäksi laitamme Titan Ecocoat valokatalyysipinnoitteet sisätiloihin. Vahausten ja pinnoitteiden tarkemmat tiedot löytyvät kotisivuiltamme. -Pesemme ja pinnoitamme myös raskaan kaluston pienet ja suuremmat työkoneet. Pesuja ja pinnoituksia teemme lisäksi veneisiin. Muita palveluja: -Maalipinnan hionnat -Umpioiden hionnat, vahaukset ja kiillotukset. -Renkaiden kausisäilytys. -Saa myös pakettina: säilytys, vaihto ja pesu. Tutustu paremmin kotisivuillamme ja varaa aikasi!

MJE-Fix Oy Lielahti sijaitsee Taninkatu 11 . Seuraavassa tarjotaan: Autonpesua . Tampere on 4 muuta Autonpesua. Katsaus löytyy täältä.

Keywords autopesu, autopesula, auton käsinpesu, auton vahaus, autofixaus, auton sisäpesu, auton pinnoitus, autopinnoitus, moottoripesu, raskaan kaluston pesu, rengashotelli, auton otsonointi, venepesu, veneen pesu, valokatalyysipinnoite, umpion pesu, rengassäilytys, renkaiden kausisäilytys, keraaminen pinnoite, maalipinnan hionta, autovahaus.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.

Toimialat

Autonpesua
0504676511 050-4676511 +358504676511

Map Taninkatu 11

Loading map...