Puutarhoja ja taimistoja Tuusula

Pirilän Kukkatalo Oy

Puutarhoja ja taimistoja Tuusula
Kotimainen puutarha-alan perheyritys

Osoite
Amerinkuja 6
 
(ent. Amerintie 88)
Place
04320  Tuusula
Landline
09 2744430
Sähköposti
myymala.tuusula@kukkatalo.fi
Facebook
KukkataloTuusula
Website
www.kukkatalo.fi

Yhteystiedot

Myymäläketjumme laajeneminen alkoi syksyllä 1999, kun toinen myymälämme aukesi Tuusulaan Amerin alueelle. Myymälämme on avoinna joka päivä ympäri vuoden. Valikoimissamme oman tuotantomme ruukkukukat ympäri vuoden ja sesongeittain suurimpana ryhmänä kesäkukat ja joulukukat. Lisäksi kevään ruukkunarsissit, pieni erä viherkasveja ja tulppaaninippuja. Teemme ympäri vuoden myyntiin myös valmiita istutuksia. Täydennämme valikoimaamme tuonnin kukkivilla ja vihreillä ruukkukasveilla. Lisäksi tarvikkeet ja ruukut, siemenet, sipulit ja pistokkaat, mullat ja lannoitteet, kasvinsuojeluaineet, leikkokukat ja leikkosidonta, kortit ja adressit. Huhtikuusta lokakuun loppuun myynnissä laaja valikoima monivuotisia havuja, puita, pensaita, ruusuja, köynnöksiä ja perennoja. Myymäläämme on autolla hyvät kulkuyhteydet. Parkkipaikka ja sisäänkäynti ovat esteettömät, tiloistamme löytyy myös asiakas-WC. Tervetuloa!

Keywords aitokanerva, alppiruusu, altakasteluruukku, atsalea, calluna, havu, hedelmäpuu, hyötypensas, istutus, istutusruukku, joulukukka, kanerva, kate, kausikukka, kesäkukka, kevätkukka, koriste, koristekate, koristekivi, koristepensas, koristepuu, kukka, kukkakauppa, kukkamaljakko, kukkamyymälä, kukkasipuli, kukkatalo, kukkatarha, kukkatarvike, kynttilä, kärhö, köynnös, lannoite, lehtipensas, lehtipuu, leikkokukka, leikkosidonta, leikkotulppaani, lyhty, maljakko, monivuotinen kasvi, monivuotinen kukka, monivuotinen taimi, multa, pensasaita, perenna, pihatarvike, puutarha, puutarha työkalu, puutarhakate, puutarhakauppa, puutarhakeskus, puutarhamulta, puutarhamyymälä, puutarhan sisustus, puutarhasisustus, puutarhatarvike, puutarhatyökalu, ruukku, ruukkukasvi, ruukkukukka, ruusu, sipulikukka, sisustusruukku, suojaruukku, syysistutus, syyskukka, syyssipuli, taimisto, taimitarha, tuija, ulkoruukku, vihannes, vihannesten taimet, vihannesten taimia, viherkasvi, vihersisustus, ympärivuotinen kukka.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Myymälämme avoinna joka päivä ympäri vuoden

Maksuvaihtoehdot

Visa , Cash , Diners Club , MasterCard

Products And Services

  • Black Friday 25.11.

    Black Friday -tarjouksena vain perjantaina 25.11. kaikki valikoimamme koristetikut -50% normaalihinnoista.

    Link: Black Friday 25.11.

  • Syysmarkkinat 16.-24.9.2023

    Kukkatalon Syysmarkkinoilta syksyn parhaat tarjoukset sekä ruukkukasveista, tarvikkeita että monivuotisista taimistokasveista. Runsas valikoima erilaisia kasveja syysistutuksiin. Lapsille leikkimielinen Mummon etsintä ja syksyinen värityskuva. Viikonloppuina myös saviruukun väritystä liiduilla.

    Link: Syysmarkkinat 16.-24.9.2023

Toimialat

Puutarhoja ja taimistoja
092744430 09-2744430 +35892744430

Map Amerinkuja 6

Loading map...