Siivouspalveluja ASIKKALA

Kotipalvelu SiRi Avoin Yhtiö

Siivouspalveluja ASIKKALA
Kotipalvelua yli 30 vuoden kokemuksella.

Osoite
Rutalahdentie 571
Place
17150  ASIKKALA
Landline
045 2348099
Sähköposti
kotipalvelusiri@gmail.com
Website
ikaantyneidenpalveluneuvonta.fi

Yhteystiedot

KOTIPALVELU JA KOTISIIVOUS PÄIJÄT-HÄMEESSÄ. Hei! Kotipalvelu Siri tarjoaa lämminhenkistä ja asiakkaan tarpeisiin vastaavaa kotipalvelua ja siivouspalveluita Lahden, ja koko Päijät-Hämeen alueella. Meiltä kotipalvelun yhteydessä myös muistihoitajan palvelut, kuten muistitestien tekeminen. Kotipalvelua yli 30 vuoden kokemuksella. PALVELUITAMME: Kotipalvelu: -Kotiapu -Asiointiapu -Saattoapu -Kylvetysapu -Ruoanlaitto- ja lämmitys -Ulkoilutus Pyykkihuolto -Muistihoitajan palvelut -Kotisiivous Siivoukset: Tilaa meiltä joulu- tai kevätsiivous, ikkunanpesu tai viikko/kuukausisiivous! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Keywords ruoanlämmitys, ruoanvalmistus, kotisiivous, kotipalvelu, kotiapu, muistitesti, muistitestaus, vanhuspalvelu, kotihoiva, kotihoivapalvelu, muisti testata, vanhus palvelu, pyykkihuolto, peseytymisapu, siivous, ikkunanpesu, palvelut vanhuksille, kevätsiivous, viikkosiivous, asiointiapu, saattoapu, joulusiivous, lahti, asikkala, heinola, hollola, iitti, kärkölä, orimattila, padasjoki, sysmä, hartola, ulkoilutus, ulkoilutus apu, vanhusten palvelu.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Jos en pääse vastaamaan, niin soitan takaisin saman päivän aikana, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös jättää viestin vastaajaan.

Toimialat

Siivouspalveluja
0452348099 045-2348099 +358452348099

Map Rutalahdentie 571

Loading map...