Hammaslaakareita UUSIKAUPUNKI

Hammas Mehiläinen Hammaslääkärit Uusikaupunki

Hammaslaakareita UUSIKAUPUNKI
Terveen suun puolesta läpi elämän.

Osoite
Koulukatu 1
 
2. krs
Place
23500  UUSIKAUPUNKI
Landline
010 2738000
Facebook
mehilainenoy
Video
www.youtube.com
Website
www.mehilainen.fi
Reservations
ajanvaraus.mehilainen.fi

Yhteystiedot

Hammas Mehiläisen hammaslääkärit ja suuhygienistit palvelevat sinua Uusikaupungissa. Ajanvaraus hammaslääkäripalveluihin helposti verkossa 24/7 tai puhelimitse 010 273 8000. Tervetuloa hammaslääkäriin Uusikaupunkiin!

Keywords Hammaslääkäri, Hammashoito, Hammashoitaja, Hammasklinikka, Hammaslääkäriasema, Erikoishammaslääkäri, Suuhygienisti, Suukirurgia, Laserhammashoito, Nukutushammashoito, Oikomishoito, Cerec-paikkaus, Hampaan paikkaus, Hammasröntgen, Limakalvosairaudet, Iensairaudet, Implanttileikkaus, Hammaskivi, Hampaiden valkaisu, Hammaslääkäripelko, Pelkopotilaat, Esteettinen hammashoito, Lasten hammashoito, Hammaskipu, Viisaudenhampaan poisto.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Maksuvaihtoehdot

Visa , Cash

Products And Services

  • Hammaslääkäri

    Osaavat ja ystävälliset hammaslääkärimme suunnittelevat hoidon aina yhdessä sinun kanssasi, tilanteesi, toiveesi ja tarpeesi huomioiden. Pääset nopeasti hoitoon myös silloin, kun akuutti vaiva yllättää tai tarvitset vaativia erikoishammashoidon toimenpiteitä.

    Link: Hammaslääkäri

  • Hammastarkastus

    Hammastarkastus on pieni teko, jolla on yllättävän suuri vaikutus hyvinvointiisi ja terveyteesi. Moni suun vaiva on pitkään oireeton ja voidaan huomata vain hammastarkastuksessa.

    Link: Hammastarkastus

  • Maksuton valkaisukonsultaatio

    Mietitkö hampaiden valkaisua, mutta toimenpiteen sisältö askarruttaa? Tätä tarvetta varten olemme luoneet maksuttoman hampaiden valkaisukonsultaation. Konsultaation tarkoituksena on havaita mahdollinen hoidon tarve. Tarvittavat toimenpiteet toteutetaan erillisellä suuhygienisti- tai hammaslääkärikäynnillä ennen valkaisua.

    Link: Maksuton valkaisukonsultaatio

  • Suuhygienisti

    Suuhygienisti neuvoo yksilöllisesti oikeat tavat, joilla huolehtia suun terveydestä ja ehkäistä hampaiden reikiintymistä sekä iensairauksia.

    Link: Suuhygienisti

  • Viisaudenhampaan poisto

    Viisaudenhampaat on hyvä poistaa, jos ne eivät mahdu kokonaan puhkeamaan, ne on vaikea puhdistaa tai niihin liittyy tulehduksia. Puhjennut viisaudenhammas poistetaan vipuamalla ja vetämällä, puhkeamaton viisaudenhammas leikkaamalla. Älä suotta pelkää kipua. Saat aina huolellisen puudutuksen.

    Link: Viisaudenhampaan poisto

  • Hammasproteesit eli tekohampaat

    Hammasproteesit eli tekohampaat korjaavat hammasrivistösi ehjäksi ja toimivaksi. Hammasproteeseja, niiden kiinnitystapoja ja materiaaleja on monenlaisia. Hammaslääkärimme kanssa löydät juuri sinulle sopivan tavan paikata hammaskaaresi ongelmat.

    Link: Hammasproteesit eli tekohampaat

  • Hammasimplantti

    Hammasimplantti eli keinojuuri on usein oiva vaihtoehto, kun hammasrivistöstäsi puuttuu hammas. Valmis lopputulos vaatii muutaman käynnin hammaslääkärissä. Tuloksena on luonnolliselta näyttävä hammas, joka paikkaa purentaasi ja korjaa hammasrivisi kauniiksi.

    Link: Hammasimplantti

  • Hammaslääkäripäivystys

    Hammaslääkäripäivystys auttaa, kun äkillisen hammaskipu iskee. Hammassäryn iskiessä hakeudu mahdollisimman pikaisesti hammaslääkäriin. Hammassärky johtuu useimmiten reikiintyneestä tai tulehtuneesta hampaasta.

    Link: Hammaslääkäripäivystys

  • Hampaiden valkaisu

    Hampaiden valkaisun menetelmiä on monenlaisia, mutta turvallisin ja paras hampaiden valkaisu tehdään suuhygienistin tai hammaslääkärin vastaanotolla. Hampaiden valkaisu kotona onnistuu sekin hampaita vahingoittamatta, kunhan käytössäsi ovat vastaanotolta saadut valkaisuvälineet.

    Link: Hampaiden valkaisu

  • Hampaan poisto

    Hammas pitää poistaa, jos se on päässyt niin huonoon kuntoon, ettei sitä voida korjata. Hampaan poisto tehdään tehokkaassa puudutuksessa. Ennen hampaan poistoa suunnittelemme kanssasi, mitä puuttuvan hampaan tilalle tehdään. Usein purenta tai ulkonäkösyyt vaativat esimerkiksi hammasimplantin.

    Link: Hampaan poisto

  • Hampaan juurihoito

    Juurihoidon yleisin syy on pitkälle edennyt reikä, jonka takia hammasydin on tulehtunut. Toinen melko yleinen syy on se, että hammas on tapaturman takia mennyt kuolioon ja tulehtunut. Tulehdus johtuu siitä, että hampaan juurikanaviin on päässyt bakteereita. Juurihoidossa hammaslääkäri hoitaa hampaan tulehtuneen ytimen. Juurihoidolla voidaan estää tulehduksen leviäminen ja pelastaa hammas.

    Link: Hampaan juurihoito

  • Oikomishoito

    Oikomishoito tehdään joko purentavian takia tai siksi, että vino hammasrivi ei miellytä omaa silmää. Aikuisten hampaiden oikominen onnistuu joko hammasraudoilla tai kalvo-oikomishoidolla.

    Link: Oikomishoito

  • Purentakiskot eli hammaskiskot

    Purentakisko on yksi tapa hoitaa suun ja hampaiden toimintahäiriöitä. Hammaslääkärin valmistuttama kisko auttaa rentouttamaan purentaelinten lihaksia ja ehkäisemään hampaiden kulumista sekä leuan kipuilua. Purentakisko on läpinäkyvästä, suuhun soveltuvasta muovista valmistettu hevosenkengän muotoinen kisko, joka auttaa purentalihaksia rentoutumaan sekä suojaa hampaita ja hampaisiin tehtyjä rakenteita.

    Link: Purentakiskot eli hammaskiskot

  • Invisalign-oikomishoito eli kalvo-oikominen

    Jos purentavirhe haittaa arkeasi tai haaveilet tasaisemmasta hammasrivistöstä, Invisalign-oikomishoito eli läpinäkyvät hammaskalvot saattavat sopia sinulle. Hammas Mehiläisessä Invisalign-hoidon toteuttaa oikomishoidon erikoishammaslääkäri tai hammaslääkäri, joka saa tarvittaessa apua oikojahammaslääkäriltä.

    Link: Invisalign-oikomishoito eli kalvo-oikominen

  • Hammaslaminaatit eli hammaskuoret

    Hammaslaminaatti eli hammaskuori on hampaan päälle liimattava, nykyisin pääsääntöisesti litiumdisilikaatista valmistettu ohut keraaminen kova kalvo. Hammaslaminaatilla voidaan korjata värivirheitä, suoristaa hammaskaarta yksittäisten hampaiden kohdalta ilman oikomishoitoa sekä korjata hampaiden ulkonäköä ilman että omaa tervettä hammaskudosta menetetään.

    Link: Hammaslaminaatit eli hammaskuoret

  • Hammastarkastus

    Kun käyt säännöllisesti hammaslääkärillä ja hoidat suun sairaudet ajoissa, pääset helpommalla – ja halvemmalla. Hammastarkastus on pieni teko, jolla on yllättävän suuri vaikutus hyvinvointiisi ja terveyteesi. Moni suun vaiva on pitkään oireeton ja voidaan huomata vain hammastarkastuksessa.

    Link: Hammastarkastus

  • Hampaan paikkaus

    Hampaan paikkaaminen tarkoittaa reikiintyneen hammaskudoksen poistamista ja korvaamista täyteaineella eli paikalla. Voit varata ajan hampaiden paikkausta varten hammaslääkärille. Yleinen syy hampaan paikkaamiseen on kariesvaurio, joka on edennyt niin pitkälle, ettei sitä voi enää pysäyttää. Jos kariesvaurio on päässyt kiilteestä syvemmälle hammasluuhun, hammas pitää paikata.

    Link: Hampaan paikkaus

  • Hampaiden röntgenkuvaus

    Hammastulehduksista suuri osa on vähäoireisia tai oireettomia, eivätkä ne useinkaan tule esille tavanomaisessa hammastarkastuksessa. Hampaiden röntgenkuvaus voidaan tehdä hammastarkastuksen yhteydessä.

    Link: Hampaiden röntgenkuvaus

  • Hampaiden laservalkaisu

    Hampaiden laservalkaisu eli tehovalkaisu perustuu hampaiden pinnalle levitettävään geeliin, jonka vaikutusta tehostetaan valolla. Hampaiden laservalkaisu on nopea ja tehokas tapa saada valkoisemmat hampaat. Se poistaa tehokkaasti erilaisia värjäytymiä ja antaa itsevarmuutta hymylle.

    Link: Hampaiden laservalkaisu

  • Hammashoito nukutuksessa

    Kun hammaslääkäripelosta kärsivä saa isot ongelmat hoidettua nukutuksessa, säännöllinen jatkohoito sujuu usein ilman nukutustakin. Nukutushammashoito voi siis saada hammashoitopelon katkaistua. Käy kartoittamassa suun terveyden tilanne hammastarkastuksessa ennen mahdollista toimenpidettä. Hammaslääkäri laatii sinulle jatkosuunnitelman.

    Link: Hammashoito nukutuksessa

  • Hampaiden värjäymien poisto

    Hampaan sisäisiä värjäymiä aiheuttavat hampaan reikiintyminen, kiilteen kehityshäiriöt, liiallinen fluorin saanti esimerkiksi juomavedestä hampaan kehityksen aikana sekä jotkin sairaudet. Ikääntyessä hampaiden väri tummenee luonnostaan. Tyypillisesti hampaiden pinnallisia värjäymiä aiheuttavat esimerkiksi tupakka, nuuska, kahvi, tee, kolajuomat, punaviini, tummat mehut ja soijakastike. Tilapäistä hampaiden ja kielen värjäytymistä voivat aiheuttaa myös kloorihekdsidiiniä sisältävät suunhoitotuotteet.

    Link: Hampaiden värjäymien poisto

Toimialat

Hammaslaakareita
0102738000 010-2738000 +358102738000

Map Koulukatu 1

Loading map...