Puusepänliikkeitä ja puuseppiä Huittinen

Saarju Oy

Puusepänliikkeitä ja puuseppiä Huittinen
Ikkunoiden ja huonekalujen entisöintiä

Osoite
Kujantie 47
Place
32610  Huittinen
Landline
040 1974870
Sähköposti
toimisto@saarju.fi
Website
www.saarju.fi

Yhteystiedot

Saarju Oy on ikkunoiden entisöintiin ja kunnostukseen erikoistunut yritys Huittisissa. Kunnostuksessa käytämme rakennuksen ja ikkunan ajan henkeen sopivia menetelmiä, joihin kuuluu tarvittaessa niin kittaukset pellavakitillä kuin ympäristöystävälliset pellavaöljymaalitkin. Samalla voimme korjata puuosia tai tehdä uuden ilmeen taloon vuorilaudat uusimalla. Kunnostamme ja entisöimme myös puukalusteita perinteitä kunnioittaen. Soita ja kysy lisää. Ikkunaentisöinti Vanhat ikkunat luovat ajanmukaisen ilmeen vanhalle talolle. Rapistunut maalipinta tai vaurioituneet puuosat ovat korjattavissa. Ikkunoiden kunnostuksessa käytetään rakennuksen ja ikkunan ajan henkeen sopivia menetelmiä sovitulla tavalla. Ikkunat voidaan kunnostaa perinteitä kunnioittaen ikkunaruudut pellavakitillä kunnostaen ja puuosat pellavaöljymaalilla maalaten – tai nykyaikaisemmin asiakkaan toivomuksen mukaan. Huonekaluentisöinti Entisöimme myös puukalusteita perinteitä kunnioittaen. Kokopuuhuonekalut mahdollistavat puuosien korjauksen tai pintakäsittelyn perinteitä kunnioittaen. Entisöintitarve ja kunnostustekniikat valitaan aina tapauskohtaisesti, jotta esine palvelisi mahdollisimman pitkään.

Saarju Oy sijaitsee Kujantie 47 . Seuraavassa tarjotaan: Puusepänliikkeitä ja puuseppiä . Huittinen on 1 muuta Puusepänliikkeitä ja puuseppiä. Katsaus löytyy täältä.

Keywords vampula, ikkunaentisöinti, puuseppä, huonekaluentisöinti, entisöinti, puusepänliike, entisöijä, huoneistoremontti, huonekalu entisöinti, ikkunoida entisöinti, ikkunoida kittaus, ikkunoida kunnostaja, ikkunoida kunnostus, puukaluste entisöinti, puukaluste kunnostus, vanha ikkunoida kunnostus. puuosa korjaus, vanha talo kunnostaa, vanha talo remontti, perinnerakentaminen, korjausrakentaminen, maalaus, tapetointi, sisätilaremontti.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Toimialat

Puusepänliikkeitä ja puuseppiä
0401974870 040-1974870 +358401974870

Map Kujantie 47

Loading map...