Kameroita Vantaa

M & M Viihdepalvelu Oy

Kameroita Vantaa
Elokuvalisenssit & Muksunurkka-tuotteet

Osoite
Vanha Kaarelantie 33
 
A
Place
01610  Vantaa
Landline
020 7436700
Mobile
040 5004545
Sähköposti
info@viihdepalvelu.com
Twitter
@elokuvalisenssi
Facebook
http://facebook.com/elokuvalisenssi
Video
www.youtube.com
Website
viihdepalvelu.com
Order
viihdepalvelu.com

Yhteystiedot

M & M Viihdepalvelu Oy on täysin suomalainen yritys, joka on toiminut suurimpien elokuva-ja jakeluyhtiöiden edustajana jo vuodesta 1991. Ainoana alalle erikoistuneena yrityksenä olemme yhdessä päämiestemme kanssa kehittäneet elokuvaohjelmiin liittyviä palveluja sekä edustaneet heidän ”julkisia elokuvaoikeuksia (Non-theatrical)” Suomessa. Tarjoamme kohderyhmillemme monipuolista osaamista elokuvien esitysoikeuksien ja lasten viihtyvyyden kautta. Tuotamme ja kehitämme jatkuvasti uutuuksia, jotka tuovat asiakkaittemme toimintaan konkreettista apua ja lisäarvoa kasvavana asiakasuskollisuutena, lisääntyneenä oheispalvelujen käyttönä ja lisämyyntinä, tekijänoikeusasiat huomioiden. ELOKUVALISENSSI Elokuvien ja dokumenttien julkiseen esittämiseen tarvitaan aina erillinen lupa. Esitysluvan myöntää elokuvan tuotantoyhtiö tai tuottajan valtuuttama muu taho. Elokuvalisenssi edustaa suurimpia kansainvälisiä elokuva- ja tuotantoyhtiöitä Suomessa. UUTTA ! 1.1.23 alkaen myös Kotimaiset elokuvat osaksi Elokuvalisenssin ohjelmistoa! Elokuvalisenssi – verkkopalvelu on uusi palvelualustamme, joka vähentää opetuksen suunnitteluun kuluvaa aikaa ja helpottaa elokuvakasvatusta. Luo itsellesi tunnukset ja pääset tekemään hakuja huippuelokuvista mm. opetustason, oppiaineiden ja aihesanojen perusteella. Elokuvalisenssi- verkkopalvelu tarjoaa sekä elokuvakirjaston, oppimateriaalit että monipuoliset hakuominaisuudet yhdestä paikasta. Valikoimaan lisätään elokuvia jatkuvasti alan suurimmilta levitys- ja tuotantoyhtiöiltä. Myös tekijänoikeudet on huomioitu ja saat tilattua esitysoikeudet kaikkiin palvelun elokuviin kätevästi kauttamme. MUKSUNURKKA Kun muksut viihtyvät, aikuisilla on aikaa tehdä ostoksia. Muksunurkka toteuttaa viihtyisiä lasten leikkipaikat kaikenkokoisiin tiloihin. Leikkipaikan avulla on helppoa parantaa sekä lapsien että vanhempien viihtyvyyttä. Muksunurkalla on valikoimissaan suuri määrä erilaisia tuotteita, joilla voimme suunnitella ja toteuttaa juuri tarpeisiinne sopivan leikkialueen perheen pienimpien iloksi. Lasten viihtyessä vanhemmat pääsevät asioimaan ja tekemään ostoksia rauhassa ja hyvillä mielin. Leikkipaikat soveltuvat kohteeseen kuin kohteeseen Muksunurkan tuotteet soveltuvat kaikkiin paikkoihin, joissa perheet asioivat – kuten kauppoihin, apteekkeihin, myymälöihin, kuntosaleille, hotelleihin, ravintoloihin, julkisiin tiloihin ja odotustiloihin. Tuotteet ovat hygieenisiä ja niiden ylläpito ei sido henkilökuntaa, joten käyttökustannukset ovat todella alhaiset.

M & M Viihdepalvelu Oy sijaitsee Vanha Kaarelantie 33 . Seuraavassa tarjotaan: Kameroita . Vantaa on 1 muuta Kameroita. Katsaus löytyy täältä.

Keywords elokuvakasvatus, elokuvat opetuskäyttö, drive-in elokuvat, elokuvat kouluihin, leikkinurkkaus, elokuvakohtainen esityslupa, leffanäytös, lastenteatteri, lastenelokuva, lastenkaluste, lattiapelikeskus, elokuvalisenssi, elokuva esityslupa, elokuva esitysoikeus, elokuva koulu, elokuva lisenssointi, lapsi leikkinurkkaus, lapsi leikkipaikka, lapsi leikkipaikka myymälä, helmipeli, seinäpeli, esitysluvat, kosketusnäyttöpeli, suunnittelupalvelu, pelikeskukset, vuosilupa, muksunurkka, julkiset esitysoikeudet.

Arvosanat

Tämä listaus ei ole arvioitu vielä:

Aukioloajat

Sopimuksen mukaan.

Maksuvaihtoehdot

Invoice

Toimialat

Kameroita
0207436700 020-7436700 +358207436700

Map Vanha Kaarelantie 33

Loading map...