Optimasiivous, Optima-Vahinkopalvelu, Optima-Saneerauspalvelu Vantaa

Siivouspalveluja VANTAA
Me emme koskaan sano ei!

1 Arvosana,
Osoite
Korppitie 24 Map
 
B 20
Place
01450  Route VANTAA
Landline
0800 155525
Sähköposti
asiakaspalvelu@optimasiivous.fi
Website
Yext Logo

Yhteystiedot

Erikoissiivouksia ympäri Suomea. Optimasta saat siivouspalvelut, vahinkokohteiden palvelut sekä remontti- ja saneeraustyöt. Toimimme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Optima päivystää ympäri vuorokauden, ja olemme kohteessa aina kahden tunnin sisällä tilauksesta. Palvelemme muuttosiivousten, toimistosiivousten ja remontointikohteiden kokonaisvaltaisena kumppanina. Lisäksi olemme erikoistuneet haastaviin siivouksiin, esim. vuotovahinkojen, tulipalon tai ilkivallan kohteeksi joutuneisiin kohteisiin. Hoidamme kalmasiivoukset ja rikospaikkakohteiden siivoukset. Autamme myös hajunpoistossa ja homeen puhdistuksessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Optimasiivous, Optima-Vahinkopalvelu, Optima-Saneerauspalvelu Vantaa sijaitsee Korppitie 24 . Seuraavassa tarjotaan: Siivouspalveluja . VANTAA on 13 muuta Siivouspalveluja. Katsaus löytyy täältä.

Arvosanat

1 Arvosana, keskimäärin 5 Stars
  • Juha S.
    kirjoitti

    (5) Kiitos nopeasta palvelusta

    Meillä rikkoontui parvekkeenlasi ja Optiman päivystyssiivous työntekijät olivat alle tunnissa paikalla. Sirpaleet he puhdistivat hyvin tarkasti, ja kylmästä ilmasta välittämättä. Vielä tuhannet kiitokset heille.

Sinun arviointi Optimasiivous, Optima-Vahinkopalvelu, Optima-Saneerauspalvelu Vantaa

Give stars

Aukioloajat

Toimialat

Siivouspalveluja
0800155525 0800-155525 +358800155525

Map Korppitie 24

Loading map...